Kıssız Adam - Issız Adam Olamayanlara...
-
Arkadaşlar tam bize göre matrak bir video buldum. Issız adam filminden esinlenerek yapılan "Kıssız adam" kısa filmini sizlerle paylaşıyorum. Daha 2 gün önce
divx olarak izlediğim Issız Adam filminden sonra bu kısa film beni yerlere yatırdı.
Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin yapımı Kıssız Adam:http://www.dailymotion.com/video/x8l6mp_kizsiz-adam-issiz-adamdan-sonra-har_shortfilms
-
Başlıkta Kıssız yazmışım kusura bakılmasın. Kızsız Adam olacak o :)
-
süper videodur hele o sabun bölümü :)
-
televizyona çıktı röportajlar verdiler interneti zaten sarstılar yeni mi gördün :P
-
bu turkcell reklamındaki lavuk amma felaket potansiyel var ,tipi ben komedi için varım diyo :P
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
bu turkcell reklamındaki lavuk amma felaket potansiyel var ,tipi ben komedi için varım diyo :P
-----------------------------kızsız adamı çektikten sonra turkcellden teklif aldı
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------kızsız adamı çektikten sonra turkcellden teklif aldı
-----------------------------HEEYDAA
-
Sabunu keşfetme olayı süperdir :D
-
ben daha yeni izledim :) İzlemeyenler de varsa kaçırmasın :P
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------ben daha yeni izledim :) İzlemeyenler de varsa kaçırmasın :P
bende yeni gördüm hocam eyvallah :) -
bu adam bez bebekteki joker değil mi?