Klavye Ve Fare Kaydedici Lazım
-
Selam mürit kardeşler
Benim ihtiyacım olan kavye ve fare kaydedici biraz değişik tıkladıklarım yerler hep aynı ama sayı yazmam lazım lazım onlar fark ediyor
fare ile bir iki yere tıklayıp benim verdiğim sayıları sırayla yazacak bir program bilen arkadaş varmı?
örnek olarak bir web sayfasından bir şehri seceçek sonra seçince ileri diyecek ama her seferinde aynı rakamları yazmıyacak seçim aynı kalacak fakat yazılan yazı değişik olacak yardım edebilecek arkadaş varmı ?
-
yapsa yapsa @barisyigit yapar
-
pek anlamam ama önceden kombo yapiyorduk knightta girmek icin :D
mouse recorder bilirim.
-
Seçimi yapıp farklı kodlar yazdirabilirsin ama bu yazdırmak istediğin şey tam olarak ne rastgele sayılar mi yoksa anlamlı senin belirleyeceğin kelimeler mi biraz daha bilgi verirsen yardimci olabilirim hocam
-
juniourfalcon bunu yazdı
Selam mürit kardeşler
Benim ihtiyacım olan kavye ve fare kaydedici biraz değişik tıkladıklarım yerler hep aynı ama sayı yazmam lazım lazım onlar fark ediyor
fare ile bir iki yere tıklayıp benim verdiğim sayıları sırayla yazacak bir program bilen arkadaş varmı?
örnek olarak bir web sayfasından bir şehri seceçek sonra seçince ileri diyecek ama her seferinde aynı rakamları yazmıyacak seçim aynı kalacak fakat yazılan yazı değişik olacak yardım edebilecek arkadaş varmı ?
aradığın şey jitbit macro recorder
https://www.dropbox.com/sh/extv73m9xez93id/_7z342r0RX
bununla aklına gelebilecek her şeyi pcye otomatik olarak yaptırabilirsin, exe derleme özelliği de var
kalınlaştırdığım yer içinse jitbitte oluşturduğun scriptte dışarıdan exe de çalıştırabilirsin, kutuya ne yazıcağını dışarıdan bir exeden tuş gönderterek yapabilirsin
splintercell tarafından 11/Eyl/13 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi olay şu bankadan benim ödeme yapmam lazım ve ödemlerde çok düşük bir miktar ve çoklar
bilen bilir hal rusümü kuruşlarla ödeme yapıyorum ve en az 100-150 sayfa kadar haftalık kayıt + ödeme yapıyorum.
internet sayfamdaki vakıfbank hesabındaki hesabımdan ödeyecem ama çoğu rakamları değişiyor bunu kolaylaştırmak istiyorum..
yardımcı olacaklar şimdiden minnattarım
-
juniourfalcon bunu yazdı
şimdi olay şu bankadan benim ödeme yapmam lazım ve ödemlerde çok düşük bir miktar ve çoklar
bilen bilir hal rusümü kuruşlarla ödeme yapıyorum ve en az 100-150 sayfa kadar haftalık kayıt + ödeme yapıyorum.
internet sayfamdaki vakıfbank hesabındaki hesabımdan ödeyecem ama çoğu rakamları değişiyor bunu kolaylaştırmak istiyorum..
yardımcı olacaklar şimdiden minnattarım
hocam dediğin şey imkansız gibi birşey. O rakamları nasıl tutturacak ki yazılım ?
-
imkansız değil ben tutarları girecem o geri kalanını yapacak o kadar onu istiyorum
-
juniourfalcon bunu yazdı
imkansız değil ben tutarları girecem o geri kalanını yapacak o kadar onu istiyorum
verdiğim jitbit'i kurcalasaydın biraz
öyle hazır program bulamazsın ya jitbit tarzı bi programla macro yazıcaksın
ya da sıfırdan program yazıcaksın
splintercell tarafından 11/Eyl/13 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Tarayıcı için iMacros eklentisiyle yapmak istediklerini otomatik hale getirebilirsin. Kolay bir yapısı var, ilk kaydı yaptıktan sonra istersen kod üzerinden istediğin değişikliği de yapabilirsin.
Yalnız veri girişi rastgele olacaksa random fonksiyonu var mı hatırlayamadım. -
Arayuzu çok sade olan KFG2 programıyla çok basit bir şekilde bu dediklerini yapabilir. hatta saniye cinsinden hız oranlarını ayarlayabilirsin. misal programa kaydettiğin 3 dakikalık bir kaydı, sana 30 saniye gibi bir sürede tamamlayabilir. Yalnız programın kötü bir yanı var , sadece XP de çalışıyor:)
Edit :Senin için araştırdım, program bu forumda öncedende verilmiş:
http://www.tahribat.com/Forum-Makro-Gercekten-Super-Bi-Program-Keyboard-Mouse-Logger-60578/
ProBilisim tarafından 12/Eyl/13 12:54 tarihinde düzenlenmiştir