Küfürlü Telefon Şakaları
-
Arkadaşlar toplam 28 adet kayıt var sitenin en altındaki bölmeden değiştirebilirsiniz bu adamın şakalarını birçoğunuz biliyorsunuzdur bilmeyen ve duymayanlar için işte link
http://www.youtube.com/watch?v=oxfvwhDw0N4&feature=BFa&list=PLB2995E9B035BEF7A&index=1
Herif çoğunluk gecenin bi yarısı milletin evini arıyo o saatte herkez uyku sersemi tabi sırf macera yani telefonda :D
-
Kaliteli küfürleri var ibnenin :)
-
saçma saçma işler ne yani telefonda tanimadigin birine küfür ediyor diye gülmemizmi gerekiyor buna
-
Maldonado bunu yazdı:
-----------------------------
Kaliteli küfürleri var ibnenin :)
-----------------------------yaa nasıl bir küfür etmektir anlamıyorum adam 2 dk'da laf uyduruyor küfür uyduruyo valla :D
-
çızık ortam müsait olunca bakıcam :D
-
byeren bunu yazdı:
saçma saçma işler ne yani telefonda tanimadigin birine küfür ediyor diye gülmemizmi gerekiyor buna
-----------------------------Gülmek şart demedi ki sana komik gelmiyorsa illa konuyla alakalı abuk subuk konusman gerekmıyor bence komik değil de geç.
-
dyrnade bunu yazdı:
byeren bunu yazdı:
-----------------------------Gülmek şart demedi ki sana komik gelmiyorsa illa konuyla alakalı abuk subuk konusman gerekmıyor bence komik değil de geç.
-----------------------------Yorum yapmaya değmez hocam boşver
-
kiralık karı fena değilmiş ama çoğunluğu seviyesiz pek güldürmüyo
-
Küfürden başka bişey yok neresi şaka bunun ?
-
çizdim bi araa dinlerimm
-
Yaptığı şerefsizlik inşallah bana denk gelmez. Geçen öyle bir arkadaş işletme babında aradı. Oturduğum semt ve konum gereği şaka yada ciddi olduğuna bakmadan telefonu kapatır kapatmaz elemanın tüm bilgileri döküldü. Arkadaş sağolsun gizliden aramamış numarasını açık etmiş. :))
Aradığı adres, arayan arkadaş herşeyini öğrendik abilerimiz sağolsun. Bir daha aradığında bilgileri duyunca " geliyorum bekle " deyince geri vitesi görseydiniz keşke ahh.:))