Lock Secreen Notes Uygulaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar telefonu baya bi işe yarar hale getirme peşindeyim.

bende normaldir genelde yapacağım işleri unutuyorum. şöyle bi örnekleyim; daha geçen cuma çıkışı ekmek al dedi annem, benim eve gidince annem söyleyince hatırladım (: böyle şeyleri unutabiliyorum unutmamak için şu aklıma geldi; telefonun kilit ekranı varya hani kaydırıyoz açıyoz o ekrana not alayım da kiliti açmadan notumu görebileyim diye düşündüm. play storede "kilit ekranı not" diye arattım değişik değişik bir sürü şey çıktı. 5-7 sayfa ilerledim hala aradığıma benzer uygulama bulamadım, ulan bari ingilizce olanlara bakayım dedim ingilizcemin yettiği kadarıyla aradığıma en uygun böyle bi uygulama buldum. harbidende telefonun açma düğmesine basınca gelen kilit ekranı varya orda ben neyin notunu aldıysam o yazıyo. tam aradığım şey bu. programda açıyoz notumuzu yazıyoz geriye dokunup çıktığımızda otomatik kaydediyor.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

bende normaldir genelde yapacağım işleri unutuyorum. şöyle bi örnekleyim; daha geçen cuma çıkışı ekmek al dedi annem, benim eve gidince annem söyleyince hatırladım (: böyle şeyleri unutabiliyorum unutmamak için şu aklıma geldi; telefonun kilit ekranı varya hani kaydırıyoz açıyoz o ekrana not alayım da kiliti açmadan notumu görebileyim diye düşündüm. play storede "kilit ekranı not" diye arattım değişik değişik bir sürü şey çıktı. 5-7 sayfa ilerledim hala aradığıma benzer uygulama bulamadım, ulan bari ingilizce olanlara bakayım dedim ingilizcemin yettiği kadarıyla aradığıma en uygun böyle bi uygulama buldum. harbiden de telefonun açma düğmesine basınca gelen kilit ekranı varya orda ben neyin notunu aldıysam o yazıyo. tam aradığım şey bu. programda açıyoz notumuzu yazıyoz geriye dokunup çıktığımızda otomatik kaydediyor.

^^`

iyi düşünmüşsün , uygulamayı nasıl bulduğunu el yazmışsın. iyi, güzel. lâkin kullandığın yada kurduğun Uygulamanın Adını niye yazmıyon? ^^D`

Geçen gelen mesajları ve/veya metinleri seslendiren uygulamayı da böyle anlatmıştın, onu da bulamadım. ^^D` 

bilerek, kasıtlı mi yapıyorsun?  ama Kilit ekranında Not almak güzel..

Parmakla çizerek mi not alıyorsun, Klavye mi çıkıyor? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Programın adı nedir.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yapmayın konudada yazdım zaten konu başlığımdan belli uygulamanın adı = "lock screen notes" (;

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

bende normaldir genelde yapacağım işleri unutuyorum. şöyle bi örnekleyim; daha geçen cuma çıkışı ekmek al dedi annem, benim eve gidince annem söyleyince hatırladım (: böyle şeyleri unutabiliyorum unutmamak için şu aklıma geldi; telefonun kilit ekranı varya hani kaydırıyoz açıyoz o ekrana not alayım da kiliti açmadan notumu görebileyim diye düşündüm. play storede "kilit ekranı not" diye arattım değişik değişik bir sürü şey çıktı. 5-7 sayfa ilerledim hala aradığıma benzer uygulama bulamadım, ulan bari ingilizce olanlara bakayım dedim ingilizcemin yettiği kadarıyla aradığıma en uygun böyle bi uygulama buldum. harbiden de telefonun açma düğmesine basınca gelen kilit ekranı varya orda ben neyin notunu aldıysam o yazıyo. tam aradığım şey bu. programda açıyoz notumuzu yazıyoz geriye dokunup çıktığımızda otomatik kaydediyor.

^^`

iyi düşünmüşsün , uygulamayı nasıl bulduğunu el yazmışsın. iyi, güzel. lâkin kullandığın yada kurduğun Uygulamanın Adını niye yazmıyon? ^^D`

Geçen gelen mesajları ve/veya metinleri seslendiren uygulamayı da böyle anlatmıştın, onu da bulamadım. ^^D` 

bilerek, kasıtlı mi yapıyorsun?  ama Kilit ekranında Not almak güzel..

Parmakla çizerek mi not alıyorsun, Klavye mi çıkıyor? 

Normal telefonun klavyesi çıkıyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Yazmış ya krallar , '' lock screen notes ''

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    siberturq bunu yazdı

Programın adı nedir.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

^^`  @ajan1111

google.play'de "lock screen Notes" diye, 2 uygulama var. Biri 1.7 mb, diğeri 2 küsur mb(ki bunda Lock ve Screen bitişik yazılmış; (lockscreen Notes) şeklinde).

bunların haricinde, "lock screen Note 10 Style " diye 6mb'lık bi uygulama daha var. 

1.7 Mb'lık olan uygulamanın github hesabı da var. 

sözün özü, hangisi? ^^`

şaka maka, PlayStore'dan uygulamanın doğrudan tarayıcı link'ini nasıl verecuuuk?

-@-

diğer konu da, senin dediğin gibi; mest'miş ^^D`

RitmFarbRacourci tarafından 08/Mar/20 07:46 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    siberturq bunu yazdı

Programın adı nedir.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

^^`  @ajan1111

google.play'de "lock screen Notes" diye, 2 uygulama var. Biri 1.7 mb, diğeri 2 küsur mb(ki bunda Lock ve Screen bitişik yazılmış; (lockscreen Notes) şeklinde).

bunların haricinde, "lock screen Note 10 Style " diye 6mb'lık bi uygulama daha var. 

1.7 Mb'lık olan uygulamanın github hesabı da var. 

sözün özü, hangisi? ^^`

şaka maka, PlayStore'dan uygulamanın doğrudan tarayıcı link'ini nasıl verecuuuk?

-@-

diğer konu da, senin dediğin gibi; mest'miş ^^D`

Buyur hocam ; https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nilsfo.lsn

Uygulamaya yorumda yazdım. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

Buyur hocam; 

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nilsfo.lsn

Yakaladım. Tşkler. 

-@-

bi de Su . telefona gelen mesajları okuyan Uygulamanın link'ini atabilir misin, ilgili konu'ndan ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

Buyur hocam; 

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.nilsfo.lsn

Yakaladım. Tşkler. 

-@-

bi de Su . telefona gelen mesajları okuyan Uygulamanın link'ini atabilir misin, ilgili konu'ndan ?

Telefondan buraya atayım; o uygulamanın çok çeşidi var en uygun şunu buldum: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.malam.caller.name.talker

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

güzel uygulama

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 1086 Toplam Mesaj: 11
lock screen notes uygulama