folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Modem İle Splitter Arasındaki Kablo ???

Modem İle Splitter Arasındaki Kablo ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek

Kardeşler modemle splitter arasındaki kablo 1.8 m olarak kullanıyodum uzatmak istedim 5 metrelik bi kablo aldım olmadı dedim sorun kablodan büyük ihtimalle bitane daha aldım geldim yine aynı yeni bitane 1.8 m lik aldım geldim çalışıyor.Yani sonuçta 3 tane 5 m lik kablo denedim olmuyor .Sorun nerde hala çözemedim bi fikri olan var mı ? 

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

simdi oncelikle mazur gor, belki yanlisim var, 2 numarali kabloyla, 3 numarali kablo yer degistirmesi gerekmiyor mu?

soyledigin seyin de mantikli gecerli hicbir sebebi yok. kablonun cesidini yanlis aliyor olabilirsin. cross cablo vs. olabilir. uclarindaki renklere dikkat ederek al.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

bi saniye merak ettim network sistemleri kitabımdan bakacam hocam.

edit : hocam net birşeye ulaşamadım. umarım yardım gelir ancak bu arada ağ teknolojisi hocama bu konuyu soracağım.

şimdilik rj11 lerin ters çakılmadığından emin olmanı veya bağlantıyı kabloları bükerek yapıyorsan bunun sıkıntı verebileceğini söyleyebilirim. 

WebJas tarafından 24/Kas/12 06:56 tarihinde düzenlenmiştir

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

hazır olan 1.8 lik kablonu ortadan kes 2 parça yap. aldığın 5 metrelik kablonun uçlarına ekle güzelce bantla çalışacaktır. iki ucunu doğru renklerde bantlamayı unutma

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

yanlış çakılmıştır o uçlar yoksa çalışır.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek

Uçlarını Kontrol ettm sorun yok kabloyu kesip ek yapmayı deneyim birde sonucu bildiririm 

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

numara vermeye gerek yok duvardan gelen kabloyu spitler midir nedir onun tek olan tarafına takacan diğer ikili tarafın oraya birine modeme giden diğerine telefona giden kabloyu takacan bitti gitti. ama 2li uçta hangisi pc hangisi telefon simgesi vardır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

bildigimiz rj11 kablo (2li) takıyorsun değilmi?? telefon kablosu yani??kabloyu aldıgın yere test ettirsene

edit: yanlış anlamısım uyku sersemi, ek yapmaya calısıyorsan mutlaka tam bağlayamıyorsun demektir. bagladıktan sonra telefona takıp test et çevir sesi alıp alamadıgına

nights_judge tarafından 24/Kas/12 14:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/178987_10151278456839310_1727508670_n.jpg

son ihtimal kablolar yanlış basılmıştır kafası

kaygusuz tarafından 24/Kas/12 14:12 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

müstakil evimizde tüm odalarda telefon pirizi var zaman zaman telefonu taşıyoruz diğer odalara falan havalara göre bende modem ayağıma dolanmasın diye evin dışındaki telefon kutusuna koydum splitterı ve evdeki 1 teefon prizini sadece mdeme özel ayarladım diğer tüm telefon prizlerinde telefon çalışıyor sorunsuz bu işlem için en az 10m splitterden snra kablo çektim herhangi bir sorun yaşamadık.bence splitterı değiştirmekte fayda avr

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    CBJ03 bunu yazdı

Uçlarını Kontrol ettm sorun yok kabloyu kesip ek yapmayı deneyim birde sonucu bildiririm 

eğer normal şartlarda modemin çalışıyorda 5 mtlik kabloyu taktığında çalışmıyorsa dediğimi yap %99.9 çalışacaktır. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 1836 Toplam Mesaj: 11