Msn Eski Sürüm Kullanma ??
-
arkadaşlar bılgısayarı yenı aldım kurulu olan 2011 model msn mız sağolsun reklamdan geçilmiyor. eski sürümlerden indirdim ama onlar da yenı surum var dıyor yuklenmıyor. eskı surum msn yukleme sansım var mı ya da bunu eskıelre benzetme
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bılgısayarı yenı aldım kurulu olan 2011 model msn mız sağolsun reklamdan geçilmiyor. eski sürümlerden indirdim ama onlar da yenı surum var dıyor yuklenmıyor. eskı surum msn yukleme sansım var mı ya da bunu eskıelre benzetme
-----------------------------Uyumluluğu olanağın en altına getir halloldu.
-
onu nasıl getırıyoruz
-
sağ tıkla özellikler de uyumluluğa bas windows 98 de
-
Masa üstündeki Messenger icon'una sağ tıkla özellikler de, yukardaki sekmelerden uyumluluğa tıkla, Orda "bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır" kutucuğunu işaretle, uyumluluğu windows 2000 olarak seç tmm de çık.
-
ne 98 ı hacı wındows 7 yuklu :D dedıgını de yaptım ama bi cacık olmadı :D
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------olur olur.
-
Eredanne bunu yazdı:
drexler bunu yazdı:
-----------------------------olur olur.
-----------------------------olmadı dıyorum da dedıgını zaten yapmıstım baska bır sey mı gereklı dıye sordum 98 yapmak zaten saçma. xp pack 2 ıle uyumlu ındırdıgım debenım problemım uyum sorunu degıl yenı surum var dıyerekten yuklenmıyor yenıyı yukle dıyor
-
istediğin eski sürümün dosyasını indir ona yap bu işlemi. sonra kur.
-
Messenger 7 kur, rastgele kullanıcı adı şifre gir, güncellemen gerek diye uyarı gelecek sonra güncelle al sana messenger 9
-
http://www.palaq.com/windows-live-msn-2011-surum-dusurme-downgrade-79.html