Müziğe Sansür
-
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim üzere konu müziğe sansürdür.
Elimde bulunan herhangi bir müzikte,müziğin içerisinde bulunan herhangi bir bölüme sansür koymak istersem bu işlemi herhangi bir program aracılığı ile
gerçekleştirebilir miyim ?
Movie Maker diyecek arkadaşlar için şunu söylüyorum ki;
İnternetten ilk önce sansür sesi indirdim ve Movie Maker'de müziği çalıp istediğim yerde sansür sesini araya katmaya çalıştım fakat müzik sansür sesi ile
aynı anda devam etmekte.
Movie Maker diyecek arkadaşların tarif etmesini,konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yöntemleri konu üzerinden paylaşmalarını rica ediyorum.
-
Müziğe sansür diyince internete sınırlama gelen kelimelerle ilgili şarkı vardı paylaşasım geldi nedense
http://www.youtube.com/watch?v=JgLmNpWvq38 -
Bilen yok galiba google de de araştırdım birazcık fakat kesin bir sonuca ulaşamadım
-
Virtual dj işini görecektir anlatım istersen programı biraz kurcala çözersin
-
Teşekkürler zorkaya söylediğin programı inceliyorum.
-
Herhangi bir music production programında (şuan aklıma cubase den başkası gelmedi) sansürleyeceğin müzikle sansür sesini ayrı kanallara yerleştir. Editleyeceğin kısmı kes ve başka bir kanala alıp mute yap yada başka kanala atmadan sil. Kestiğin yere sansür sesini yapıştır. Ama tam uyum sağlaması önemli. Eğer sesin kestiğin yerin zamanından daha uzunsa iyi olmaz , keserek ayarlaman lazım. Kısaysa da loop yaparak uzatabilirsin. Loop yaptıysan aralarda kopukluk olmaması için hepsini aynı kanala yerleştirdikten sonra bounce selection yap. Ama loop yapmadıysan da bounce selection yapman gerekli çünkü bip sesi kopuk olur trackten. Anlatım pek iyi olmadı galiba :/
-
müziğe sansür demişken sabahtan beri bir müzik arıyorum dün radyoda dinledim şimdi bulamadım
dedimki tahribattaki arkadaşlar bilir
forma girdim ctrl F müik yaptım tıkladım
sonuç
Şu filmin adı neydi , şu müziğin adı neydi unuttum hatırlamıyorum tarzındaki konular bir süreliğine YASAKLANMIŞTIR
buda sansürün başka çeşidi...
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------müziğe sansür demişken sabahtan beri bir müzik arıyorum dün radyoda dinledim şimdi bulamadım
dedimki tahribattaki arkadaşlar bilir
forma girdim ctrl F müik yaptım tıkladım
sonuç
Şu filmin adı neydi , şu müziğin adı neydi unuttum hatırlamıyorum tarzındaki konular bir süreliğine YASAKLANMIŞTIR
buda sansürün başka çeşidi...
-----------------------------http://www.isminiunuttum.com/ müritlerden birisinin sitesiydi
-
acoustica
zor bi programdir ama istedigin gibi at kosturursun muzigin ustunde eger setin falan varsa (muzik sistemin) karoke dahi yaparsin ama zordur prig
-
hacı cool edit diye bir program var onu kur onla rahat yaparsın internetdende sansur biip sesi indir ekleme yap baska kanaldan sonra ona gelen yeride sil tamamdır.
cubase falan onercem ama gerek yok onlara
-
ivy hocam soyledigin program acayip professiyonel kullanamadim acikcasi yinede arşivde durmasında bir sakınca yok bol zaman olduğunda incelemek iyi olur.
Tavsiye edilen butun programlari indirdim bilgisayara.Hepsini tek tek deneyip inceliklierini,guzelliklerini ogrenmeye calisacagim.