Nedir Bu Ayak Detoksu?
-
Bir süredir maillerde gördüğüm zımbırtıyı bugün televizyonda da gördüm, kurbanın karnına elektronik bir kemer geçirip, ayaklarını su dolu kova şeklindeki cihazın içine soktuktan sonra çalıştıran pazarlamacı kovadaki su renk değiştirdikçe coşarak geldiği gazla detoksun faydalarını anlatıyor. Fiyatları 1500-2500 arası kol gibi olan bu cihazlar;
1. bu aletler işe yarıyor mu?
2. zararı var mı?
3. kahverengi renk nereden geliyor?
-
çok saçmaymış merak ettim abi bi link video bişey var mı ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------çok saçmaymış merak ettim abi bi link video bişey var mı ?
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=6bSlVGXCKeo
bide şu var;
-
ilk videonun sonundaki biz sizi hep seviyoruz animasyonundan anladım işe yaramıyor.
-
mümkün değil böyle bişey elektrot çözüyorlar suyun içinde bir insanın vücudunda o kadar şeyi çıkaramazlar
-
saçma lık ya anca para için reklam yaparlar... neymiş tişrtumün çizgileri aşşağıya doğru olmalı yoksa enerşim akşıyacakmış...
-
Maliyeti 9 tl olan 1 kutusunda 10 adet bulunan , 29tl 39 tl 49 tl gibi fiyatlarla google`a detoks bandı yazarak bulunabilecek bir ürün olmakla beraber, kullanan arkadaşlarım rahatladığını söylesede ben bi şeye yaramayan, insan dolandırıcığında son nokta diyorum.
-
Bir bu Maranki'ye güvenir gibi olmuştum, o da gitti.
-
askerde leğenin içinde kırmızı bir sıvı oluyordu ayaklarımızı onun içerisine sokuyorduk
detoksa 10 basar :)
yalandan yere makina filan içine sıvı a.k.. milleti nasıl kandıracaklarını şaşırmıslar.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------askerde leğenin içinde kırmızı bir sıvı oluyordu ayaklarımızı onun içerisine sokuyorduk
yalandan yere makina filan içine sıvı a.k.. milleti nasıl kandıracaklarını şaşırmıslar.
-----------------------------zefiran :/
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------askerde leğenin içinde kırmızı bir sıvı oluyordu ayaklarımızı onun içerisine sokuyorduk
-----------------------------
permasoldür onun adı potasyum permanganat, mantarı mikrobu söker atar, onunla da kalmaz deri yüzeyindeki pulları da alır, postal zulmünden permasolle kurtulurduk :)