Paypaldan Banka Hesabına Para Aktarma ?
-
Googleda baktım forumda baktım ama biri öyle diyo biri böyle diyo bide hep farklı tarihlerde açılmış konular falan bende bi bilene sorayım dedim. Şimdi sorum şu;
paypalda kredi kartı tanımlı onaylı hesabım var, bunun içinde biraz param var. Bu para kredi kartına aktarılınca kesinti oluyor diye biliyorum, vadesiz banka hesabına aktarırken de kesinti oluyomu? Eğer olmuyosa bu işi nasıl yapıyoz? Yok türkçe karakter olması sıkıntı yaratıyo falan birsürü şey yazılmış.
Ben bu parayı vakıfbank hesabına nasıl aktarırım?
-
kredi kartina aktarirken 5-7 tl birsey kesiyor ama banka kesabina iban ile kesintisiz aliyorsun banka adini kendiniz hatirlamaniz icin yaziyorsunuz.
adinizi ve ibani dogru yazin yeter ben her gun odeme aliyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
kredi kartina aktarirken 5-7 tl birsey kesiyor ama banka kesabina iban ile kesintisiz aliyorsun banka adini kendiniz hatirlamaniz icin yaziyorsunuz.
iban kartın arkasında yazıyo zaten, ad soyad aynen kartta yazdığı gibimi olacak yoksa Türkçe karakter olmayacakmı? Mesela banka adı vakıfbank değilde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. yazılacak falan deniyo
-
adini soyadini oldugu gibi yaz banka adi ben garanti yazdim ayni buraya yazdigim sekilde
-
çok sağol teşekkür ederim :)
-
wasd bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
iban kartın arkasında yazıyo zaten, ad soyad aynen kartta yazdığı gibimi olacak yoksa Türkçe karakter olmayacakmı? Mesela banka adı vakıfbank değilde Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. yazılacak falan deniyo
- Kesinti olmuyor
- Paypal ad soyadın hesap ad soyad ile aynı olacak. Paypal hesabın "Ali Yilmaz" ise "Yılmaz" olarak değiştirmelisin
- Bende "Türkiye İş Bankası A.Ş." yazıyor ve aktif olarak kullanıyorum
-
DE5TROY3R bunu yazdıwasd bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
- Kesinti olmuyor
- Paypal ad soyadın hesap ad soyad ile aynı olacak. Paypal hesabın "Ali Yilmaz" ise "Yılmaz" olarak değiştirmelisin
- Bende "Türkiye İş Bankası A.Ş." yazıyor ve aktif olarak kullanıyorum
Ad soyadı paypalda "Ad SOYAD" şeklinde verdim banka hesabı ekle kısmında "AD SOYAD" şeklinde komple büyük harf verdim. iban numaram doğru, banka adınada VAKIFBANK yazdım geçtim. Deneme amaçlı bi 15 lira gönderdim kesinti falan yapılmıyormuş, beklicem görcem geliyomu gelmiyomu :)
-
Para hesabıma yatmış bulunmakta. Iban no ve ad doğru olsun yetiyor, para 3-4 güne hesapta oluyo. Benden sonra urasacaklar belki ararda görür diyerekten yazayım dedim.
-
İş bankası hesabıma aktarıyordum ben, kesinti olmadı hiç fakat yamulmuyorsam bir limiti vardı aylık.
-
NigraSilva bunu yazdı
İş bankası hesabıma aktarıyordum ben, kesinti olmadı hiç fakat yamulmuyorsam bir limiti vardı aylık.
Limitini bilmiyorum, ben deneme amaçlı 15 lira aktardım
-
banada yolla bilgilerinide bende gonderiyim deneyelim haci :)