folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pc Topladım Yorumlarınızı Bekliyorum

Pc Topladım Yorumlarınızı Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar

Centrino 1.8512 ddr ram128 harici ekran kartı ( autocad, Photoshop ve nfs carbonu sorunsuz çalıştıran ) olan dizüstü bilgisayarım anakartı yandı, 507$+kvd masraf çıktı...------efenim neyse şimdi ...  ye bi PC kasa yaptım.Ucuz bir kasa birde dwd writer... Acil ihtiyaç olduğu için diğer ek ürünleri hiç koymadım [ para yok zaten :) ] Sizce Bu nasıldır? Bunlara alternatif fiyatı aşmayacak daha iyi uyumlu ürünler varmıdır? Bu anakart ileride de kullanılabilir mi :)

"Less is More"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Özür dilerim ilk mesajda sorun çıkmış...

AMD 64 x2 4000+ (2.1)

ASUS M2AVM AMD690G DDR2 VGA+GLAN+SATA 16x

Kingston 1gb 667 ( sonra 1 tane daha alıcam)

160 Samsung sata2 HDD

PALIT 8500GT süper 512MB TV DVI 16x

"Less is More"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek
    gayet güzel bencel.bende ona yakın birşey toplamayı düşünüyorum.aynı işlemci.asus nvidia 430 çipli anakart ve 2x1gb ddr2 ram.anakart, ram ve cpu nun fiyatı kdv dahil yaklaşık 300ytl civarı oluyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam yerinde olsam m2n anakart alırdım.. ;) ekran kartını da ati x1650 ile değişirdim..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kingston yerine veritech ram alırsan burdan artan parayla işlemciyi 4800 yada ekran kartını daha iyi bişey alabilirsin cunku gordugum kadarıyla grafikle ugrasıyon daha rahat calısmak istiyosan bole yaparsın

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Kingston dan marksız bi ram a geçince 15 milyon fark ediyor.. eğer böyle bi değişiklik yaparsam Anakartı m2avm den m2n geçersen 9 $ fark ediyor o orayı kapatıyor :) ama ekran kartını saphire x1650pro yaparsam o zaman  6$  daha pahalı oluyor :)

ayrıca o 2 ekran kartıda stoklarında yokmuş :( neyse onlar gelir..

Donanım bilgim yoktur pek anlamam :) siz ce bunlar iyi se böylede olabilir.. 

"Less is More"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

x1650pro iyi bi kart  orta seviye kartlar arasında iyi performans gosteren kartlardan

arta kalan parayla anakart alabilirsin ama işlemciyi 4000 alırsan yazık olur cunku amd işlemciler cok ucuz aralarındaki fiyat farkı cok az daha iyi bi işlemci alıp saglam bi makina toplayabilirsin 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca bi kere intel i gordum ya orada kaybettin zaten , :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    8500 64-bit yanlıs hatırlamıyorsam. Nvidia almak istiyorsan 7600gt al. ati almak istiyorsan x1650pro al. sectigin kartın dx10 olmasından baska bir espirisi yok. ati islemci alıyorsun madem, anakart secimini msi olarak degistir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

güzel makina kaanım :) Amd Var Zaten Kafadan bi kere :P

Ayrıcanaktan DKN'dediği doğru adam haklı

[22817//kaanabak]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Arkadaşlar teşekkür ederim bu gün gidip Vatan Bilgisayarda topladım makinayı sadece 4000+ i 4200+ yaptım 590 YTL ye geldi :(         :):)..Yardımlarınız için tekrar teşekkürler :)

"Less is More"
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 11