Pc Topladım Yorumlarınızı Bekliyorum
-
Merhaba Arkadaşlar
Centrino 1.8512 ddr ram128 harici ekran kartı ( autocad, Photoshop ve nfs carbonu sorunsuz çalıştıran ) olan dizüstü bilgisayarım anakartı yandı, 507$+kvd masraf çıktı...------efenim neyse şimdi ... ye bi PC kasa yaptım.Ucuz bir kasa birde dwd writer... Acil ihtiyaç olduğu için diğer ek ürünleri hiç koymadım [ para yok zaten :) ] Sizce Bu nasıldır? Bunlara alternatif fiyatı aşmayacak daha iyi uyumlu ürünler varmıdır? Bu anakart ileride de kullanılabilir mi :) -
Özür dilerim ilk mesajda sorun çıkmış...
AMD 64 x2 4000+ (2.1)
ASUS M2AVM AMD690G DDR2 VGA+GLAN+SATA 16x
Kingston 1gb 667 ( sonra 1 tane daha alıcam)
160 Samsung sata2 HDD
PALIT 8500GT süper 512MB TV DVI 16x
-
gayet güzel bencel.bende ona yakın birşey toplamayı düşünüyorum.aynı işlemci.asus nvidia 430 çipli anakart ve 2x1gb ddr2 ram.anakart, ram ve cpu nun fiyatı kdv dahil yaklaşık 300ytl civarı oluyor.
-
hocam yerinde olsam m2n anakart alırdım.. ;) ekran kartını da ati x1650 ile değişirdim..
-
kingston yerine veritech ram alırsan burdan artan parayla işlemciyi 4800 yada ekran kartını daha iyi bişey alabilirsin cunku gordugum kadarıyla grafikle ugrasıyon daha rahat calısmak istiyosan bole yaparsın
-
Kingston dan marksız bi ram a geçince 15 milyon fark ediyor.. eğer böyle bi değişiklik yaparsam Anakartı m2avm den m2n geçersen 9 $ fark ediyor o orayı kapatıyor :) ama ekran kartını saphire x1650pro yaparsam o zaman 6$ daha pahalı oluyor :)
ayrıca o 2 ekran kartıda stoklarında yokmuş :( neyse onlar gelir..
Donanım bilgim yoktur pek anlamam :) siz ce bunlar iyi se böylede olabilir..
-
x1650pro iyi bi kart orta seviye kartlar arasında iyi performans gosteren kartlardan
arta kalan parayla anakart alabilirsin ama işlemciyi 4000 alırsan yazık olur cunku amd işlemciler cok ucuz aralarındaki fiyat farkı cok az daha iyi bi işlemci alıp saglam bi makina toplayabilirsin
-
hoca bi kere intel i gordum ya orada kaybettin zaten , :)
-
8500 64-bit yanlıs hatırlamıyorsam. Nvidia almak istiyorsan 7600gt al. ati almak istiyorsan x1650pro al. sectigin kartın dx10 olmasından baska bir espirisi yok. ati islemci alıyorsun madem, anakart secimini msi olarak degistir.
-
güzel makina kaanım :) Amd Var Zaten Kafadan bi kere :P
Ayrıcanaktan DKN'dediği doğru adam haklı -
Arkadaşlar teşekkür ederim bu gün gidip Vatan Bilgisayarda topladım makinayı sadece 4000+ i 4200+ yaptım 590 YTL ye geldi :( :):)..Yardımlarınız için tekrar teşekkürler :)