Pes 2011 Takılma ?
-
sistemim pes 2011 kaldırıo ama oyun her 30sn de 1dk boyunca takılıo 30sn oynuyorum hiç kasmadan ama sonra 1dk boyunca takılı kalıyor ve bi anda oyuncular hızlı hareket ediyor bende kaldığım yerden oynuyorum?napabilirim
-
-
sistemim yeterli hepsi PASS
-
bazen hayatımızdada olmasını deliler gibi istediimiz bi komuttur..her şeye yeniden başlamak için ikinci bi şansta diyebiliriz..
c/:>format c: /u
c/:>all data on non removable disk c: will be lost!!! do you want to proceed? (y/n)
..... formatting %1 completed -
yarın formatlarım o zaman yazdığın komutu girmem yeterli mi yoksa cd falan mı takmam lazım
-
hocam update patch i var onu yaptın mı ?
-
oyunu netten indirdim ripli olarak update olur mu? dur bi bakayım
-
Hani hiç bir şey yapamazsan format at derdim ama durum üzerinde düşünücek bir şey yok.
önce temiz bir sistemde oyunu kur.
Sonra sorun devam ederse sorunu donanımda ara derim. Umarım çözersin kolay gelsin.
-
ram inde sorun olabilir işletim sisteminde spyware olabilir
-
ekran kartıyla ılgılı olabilir Bir fan Kontrol yapabılırsın Aynı şey işlemcin içinde Geçerli 2 sinde sorunu yakalıyamazsan driverleri kontrol et ve Guncel Bir Antile tarat bu Arada Sytem gereksimleri düsür Bır Oyna takılma Sorunu yoksa Sorunun ekran Kartının yetersız Olması ama Bıldıgım KAdarıyla 512 256 işlemci 2,00 2 cg ram oynan Bır Oyun o
-
sistemin windows 7 mi ?