Picasa Sağolsun Autobackup Yapmış!
-
arkadaşlar çok fazla fotoğrafım vardı düzenlemek için kullanayım demiştim fakat fotoğrafların upload edilmesini istemediğimden tüm senkronizasyon ayarlarını kapatmıştım ama nasıl olduysa autobackup yapmış. farkında bile değildim. az önce nerden geldiyse aklıma bi bakayım dedim, picasa kullanımdan da kaldırılıyormuş bu arada.
neyse sonuç olarak söylemek istediğim müridler ufak tefek işleriniz de olsa zamanında picasa indirdi ve fotoğraf düzenleme yaptı iseniz şurayı bi kontrol edin isterseniz:
-
bunları public etmesin yeter public olursa tey tey tey :D
-
ya ben bi web sitesinde picasayı kullanmıştım fotoğraf arşivi için. Şimdi kalkıyormu kullanımda ??
-
sRcN bunu yazdı
bunları public etmesin yeter public olursa tey tey tey :D
olmasa da rahatsız edici...
-
sezginari bunu yazdı
ya ben bi web sitesinde picasayı kullanmıştım fotoğraf arşivi için. Şimdi kalkıyormu kullanımda ??
aynen kalkıyormuş. API'sinde de bazı özellikler çalışmayabilirmiş bi girip bak istersen: http://picasa.google.com
direk şu kısım sanırım seni ilgilendiren :)
Geliştiriciysem ne yapmalıyım?Bazı Picasa API işlevlerini kullanımdan kaldıracağız. Geliştiriciler buradan daha fazla bilgi edinebilir.
-
kalksa da kurtulsak :D drive zaten yeteri kadar foto depoluo :D
-
Birkac gmail kullaniyorum, cikis yapip yenisinden de girsem devamli ayni gorseller cikiyor. Nerde hata yapiyorum?
-
Uygulamasını çok severek kullanıyorum. Şimdi baktım da yedek yapmamış. Kapatmıştım gerçi ama kontrol etmekte fayda var.
-
Otomatik yedeklemeyi seviyorum, hele hele android telefonlarda google fotograflara yedekleme yapilinca; bazen kotu sonuclansada kiz arkadasin gecmisini gormek gelecege dair kararlari degistirebiliyor.
-
telekom bunu yazdı
Otomatik yedeklemeyi seviyorum, hele hele android telefonlarda google fotograflara yedekleme yapilinca; bazen kotu sonuclansada kiz arkadasin gecmisini gormek gelecege dair kararlari degistirebiliyor.
google.com/history gibi mesela :) bu tarz bulut yedeklemeler olası fiziksel hasarlarda çok kullanışlı olsa da hiç güvenemedim.
-
Yüz tanıma sistemlerine data lazım tabi. Selfie gibi bir meretin tam yüze odaklanması da tesadüf. :)