Rus Hackerler Bankalarımızdan Para Çalmış
-
yav ben inanmıyordum am aaz önce haberlerde geçti. rus hackerler bankalarımızın hesablarına sızıp yaklaşık 500 bin dolar çalmışlar. haber böyle bir iddanın ortaya atıldığını söyledi. ayrıca olayı gerçekleştirenlerin iki hackert olduğunu ve onlardan birnin haziranda yakalandığını söyledi. acba bu mümkünmü. bana saçma gelşior. yani bir acenta yetkilisi gibi yurtdışından hesaba girmek ve ordan parayı alıpğ yabancı hesaba aktarmakç. bana biraz saçma geldi. nese
siz ne dersiniz bilgisi olan varmı. merkj ediomda. bende japon bankalarınımı soysam acaba?
-
Afiyet olsun :) Yarasın koçlarıma...
Milyar dolarlar içinde yüzüyolar biraz paralarına kıyıp daha sağlılık sağlam site yapsınlar. -
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
Afiyet olsun :) Yarasın koçlarıma...
Milyar dolarlar içinde yüzüyolar biraz paralarına kıyıp daha sağlılık sağlam site yapsınlar.
-----------------------------aynen amk. iyi olmuş bence kodumun çakallarına...
-
ilgin.ç bi yaklaşım kardeşler. olabilir aslında
-
türk telekomun amına koyim..
-
MESSAGE DELETEDE
-
çalanında...
çaldıranında...
-
çok zor birşey değil. acente olarak girdi demişsin. banka'nın acentesi mi var anlamadım ben? onun dışında banka'nın sistemine girmeleri imkansıza yakın. zaten bankanın sistemine girseler 500bin dolar dişlerinin kovuğunu doldurmaz :) muhtemelen müşteri hesaplarını biriktirmişler ve birşekil de çökmüşler. ya da daha yakın bir ihtimalle türk bir alışveriş sitesinin db'sini çömmüşler. var hala öyle cc 'leri kriptolamadan db'de tutanlar :)
-
:) bankanın sisteminde girmek döt ten fazla bişiler ister.Girdin diyelim bi sürü şifre ister kırdın dielim sistemi çok iyi bilmnek gerekir.(banka programlarını su gibi ezberlemiş olmak) bu programları zaten bankacılarda fazla bilmiyor sadece bilmeleri gereken yerleri biliyor.Bildin dielim para yatıracan kendi hesabına :) 100.000 ytl felan banka sisteminmden ozamana kadar çokdan avlanırsın zaten diye tahmin ediyorum.Oralara kadar gelen olmadı henüz.Bir bankada bir teknisyen kalkışmış bu işe başlayamadan yalan olmuş.Ama olmucak die biş iyok :) şiddetle kimseye tavsiye etmem.
-
İlla sistemi kırmana gerek yok,kullanıcı hesaplarına girmek zor bi iş değil,her gördüünüz sakallı dedeniz olmadığı gibi her rus hacker değildir.
tahribat.com dökümanlar bölümü;
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=150
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=148
Adamların sistemi kırmaya ihtiyaç duymadıklarını buradan okuyabilirsiniz. -
adamlarda at ya rock'u gibi beyin war a.q yaparlar