folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rus Hackerler Bankalarımızdan Para Çalmış

Rus Hackerler Bankalarımızdan Para Çalmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

yav ben inanmıyordum am aaz önce haberlerde geçti. rus hackerler bankalarımızın hesablarına sızıp yaklaşık 500 bin dolar çalmışlar. haber böyle bir iddanın ortaya atıldığını söyledi. ayrıca olayı gerçekleştirenlerin iki hackert olduğunu ve onlardan birnin haziranda yakalandığını söyledi. acba bu mümkünmü. bana saçma gelşior. yani bir acenta yetkilisi gibi yurtdışından hesaba girmek ve ordan parayı alıpğ yabancı hesaba aktarmakç. bana biraz saçma geldi. nese

siz ne dersiniz bilgisi olan varmı. merkj ediomda. bende japon bankalarınımı soysam acaba?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Afiyet olsun :) Yarasın koçlarıma...

Milyar dolarlar içinde yüzüyolar biraz paralarına kıyıp daha sağlılık sağlam site yapsınlar.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    Afiyet olsun :) Yarasın koçlarıma...

Milyar dolarlar içinde yüzüyolar biraz paralarına kıyıp daha sağlılık sağlam site yapsınlar.
    -----------------------------

aynen amk. iyi olmuş bence kodumun çakallarına... 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    ilgin.ç bi yaklaşım kardeşler. olabilir aslında

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    türk telekomun amına koyim..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakusta
    manyakusta's avatar
    Erkek

MESSAGE DELETEDE

İmza . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

çalanında...

çaldıranında... 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    çok zor birşey değil. acente olarak girdi demişsin. banka'nın acentesi mi var anlamadım ben? onun dışında banka'nın sistemine girmeleri imkansıza yakın. zaten bankanın sistemine girseler 500bin dolar dişlerinin kovuğunu doldurmaz :) muhtemelen müşteri hesaplarını biriktirmişler ve birşekil de çökmüşler. ya da daha yakın bir ihtimalle türk bir alışveriş sitesinin db'sini çömmüşler. var hala öyle cc 'leri kriptolamadan db'de tutanlar :)

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdix
    ferdix's avatar
    Erkek
    :) bankanın sisteminde girmek döt ten fazla bişiler ister.Girdin diyelim bi sürü şifre ister kırdın dielim sistemi çok iyi bilmnek gerekir.(banka programlarını su gibi ezberlemiş olmak) bu programları zaten bankacılarda fazla bilmiyor sadece bilmeleri gereken yerleri biliyor.Bildin dielim para yatıracan kendi hesabına :) 100.000 ytl felan banka sisteminmden ozamana kadar çokdan avlanırsın zaten diye tahmin ediyorum.Oralara kadar gelen olmadı henüz.Bir bankada bir teknisyen kalkışmış bu işe başlayamadan yalan olmuş.Ama olmucak die biş iyok :) şiddetle kimseye tavsiye etmem.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    İlla sistemi kırmana gerek yok,kullanıcı hesaplarına girmek zor bi iş değil,her gördüünüz sakallı  dedeniz olmadığı gibi her rus hacker değildir.
    tahribat.com dökümanlar bölümü;
    http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=150

http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=148

Adamların sistemi kırmaya ihtiyaç duymadıklarını buradan okuyabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    adamlarda at ya rock'u gibi beyin war a.q yaparlar
Toplam Hit: 1441 Toplam Mesaj: 11