Sağ Alt Köşedeki Simgeler Çıkmıyoo Yardım Lütfen.
-
arkadaşlar pc yi açtıktan sonra sağ alt köşerdeki simgeler çıkmıyor önce başlatı sonrada bilgisayarı kitliyor ve genelde her açılışta aynı şeyi yapıyor oturumu kapatım açtıktan sonra düzeliyor ama restarttan sonra yine aynı sorun var.format ve fdisk yaptım düzeltemedim bana bi yardım edermisiniz arkadaşlar...
-
reset yapma diye tavsiye edecem içine gıcık olur ozaman..formatı duzgun attına eminsen vede duzelmiyorsa bioss u resetle.pilini cıkar pilin oldugu yere bi tornavida gibi bisey koy bi 10 dk bekle.kolay gelsin
-
eyvallah bide onu deneyeyim... herşey tahribat için :))
-
başka bi cd den kurmaya denedinmi bide trayla biosun alakasını çözemedim :)
-
cagorx abicim bende anlamadım nerden kurduysam olmadı abi duyduğuma göre 99-2000 arası çıkan mohterboard ların biosunda virüs varmış sence doğrumudur çözüm yolu nedir?
-
cagorx bunu yazdı:
başka bi cd den kurmaya denedinmi bide trayla biosun alakasını çözemedim :)reset ten sonra tekrar kuracak...
windows u kurarken sana dosya sorup yol gostermeni falan istiyormu.2.xp sp2 siz cd den kur onu ayriyet en atmayı dene.3.hdd fabrika ayri
-
Centinex bunu yazdı:
cagorx abicim bende anlamadım nerden kurduysam olmadı abi duyduğuma göre 99-2000 arası çıkan mohterboard ların biosunda virüs varmış sence doğrumudur çözüm yolu nedir?
bios da virüs olmaz.. için rahat edicekse anakartına uygun biosu internetten bulup yükleyebilirsin.(bilen biri yaparsa iyi olur.bios yazmak bazen sorun olabiliyor)yani çözümü budur arkadaşım bi dene istersen ama tray işletim sistemiyle ilgili bişeydir.donanımla alakası yok. -
Hoca virüs o format at bende de oldu.. önce araç çubuğunu klitler bazen bilgisayar açılmaz açılınca da oturumu kapatım açmanla düzelir
-
başlat çubuğunda sağ tıklaa özelikler de etkin olşmayan simgeleri gizle açıkmı kapalımı onu kontrol et ordan özelleştire gir bakalım birde ordan dene
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
"Başlat > Çalıştır" a gir.
msconfig yaz enter la,
başlangıç tab sekmesindeki bütün işaretleri kontrol et. neyi istiyosan işaretle. yeniden baslat. büyük ihtimalle budur sorun..
Toplam Hit: 11301 Toplam Mesaj: 11