Serzenişlerim ( Genel-1)
-
Hadi boş verin ve merkezinizden herkesi çıkarın, kimsenin sevgisine yada aşkına hatta iltifatına ihtiyacınız yoktur. En değersiz ve sefil başkalarının düşüncesine göre hareket eden yaratıktır.
Çevrenizde ilgi ve alaka duyabileceğiniz okadar seçenek var ki ama tek hatanız birilerini merkezinize almak bu çok saçma ve anlamsızdır. Aile kavramı dışında kimse kendinizden değerli değildir kimse sizden önemli değildir ve kimse sizden önde değildir.
laylaylom kavramlarını tartışan ahmakların yerine aslında böyle bir kavram olmadığını açıklayabilecek bir potansiyelin varlığına inanıyorum, inanıyorum çünkü hala bir uydu haline gelmemiş bir potansiyelin varlığına inanıyorum.
Pahallı yada marka giymek veya en güzel mekanlarda eğlenmek sizin kişiliğinizi yansıtmamaktadır tek yansıttığı kibir dolu bir et yığını, neye ve nasıl hizmet edeceği konusunda kararsız boş beyinli bir et yığını evet tek yansıttığı budur.
Eğlenmek ve elbette güzel yerlere gitmek herkesin hakkı asıl problem güzel yerlere giden ve eğlenmeye çalışan insanları yadırgamak ve dışlamak.
kimse kimsenin ekonomik durumu ve etnik kökeni için yargılayamaz yada dışlayamaz.
Herkes bir karaktere sahiptir, önemli olan iyi bir karaktere sahip olmaktır. Birilerinin aklını çelmek için kalıptan kalıba girmek veya birilerinin gözüne girmek için onursuzca hareket etmek en sefil hareketlerden sadece bir tanesidir.
Herkes yalan söyler ama herkes ( ben bile ) ama kimseyi kandırmaya yada etkilemeye ihtiyacımız yok !
Aşk ?
A ve B noktası arasındaki kat edilen mesafe , A noktasından 250 km/hz ile çıkış yapıp B noktasına aynı şiddet ile çarpışma hadisesidir sonrası zaten kırık dökük saçma salak anlamsız diyaloglar.
Nefret ?
En anlamlı ve en yalın duygu yoğunluğu hiç kimseden hoşlanmaya bilir ama herkes den nefret edemezsiniz.
Nefret ettikleriniz ?
Eski kız yada erkek arkadaşınız. ( hani birbirinize tapıyordunuz ? ) patronunuz, amiriniz, üstünüz, lafınızı geçiremediğiniz büyüğünüz. Nefret ediyorsunuz çünkü istediklerinizi yaptıramıyorsunuz, bir ağırlık koyamıyorsunuz. (kimse sizin düşünceniz doğrultusunda hareket etmeye mecbur değil)
kin ?
en anlamsız sadist düşünce...
Duygusuzluk ?
En olması gereken kavram, duygu hiçbir zaman mantığı geçmemelidir.
(… beni özledin mi?)
-
buda benim serzenişlerim dediğimdedik astıgım kestik dik başlı olucan bide geri vites olmayacak işini güçünü sağlam yapıcan çalışacan ağa
kafandaki 2.5 kilo eti çalıştırıcan boşu boşuna ağırlık yapmasın
-
seni kim özler ki ?
-
harikasın üstad.! takipçinim .. :)
-
Benim sürdüğüm hayatın geri vitesi yok...Geçmişimi sadece dikiz aynasından seyrederim...!
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
seni kim özler ki ?
-----------------------------birileri çıkar elbet...
-
Şimdi bu açıklama ve öğütleri ne açıdan yapıyorsun anlamadım.Yani evreni ve kendini çözümlemiş olarakmı yoksa bir derdin olup olmadığındamı?
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi bu açıklama ve öğütleri ne açıdan yapıyorsun anlamadım.Yani evreni ve kendini çözümlemiş olarakmı yoksa bir derdin olup olmadığındamı?
-----------------------------Başlıkta da belirttiği gibi serzeniş, ne için yada kim için olduğu hiç önemli değil yada kimlerin ne düşüneceği.
-
biraz burnu sürtülmüş her insanın kafasında oluşan düşünceler..
-
Merkezimde kimse yok zaten ben varsam benim annem var ben varsam benim babam var ben varsam bu dünya var ben yoksam bunların hiçbiriside benim için olmayacak zaten bu konuda sorun yok...
Aile kavramı da dahil kimse benden daha değerli değildir... Dediğim gibi ben olmasam benim için bir ailem de olmayacak...
laylaylom hayat benim uydu haline geldiğimi gösteriyorsa bırakalım uydu olalım en azından etrafında döndüğümüz bir amaç olur...
Pahalı yda marka giymek elbetteki kişiliğimi yansıtmaz, Kişiliğimi tam olarak ne yansıtabilir ki zaten kaç bin kişi var içimde kim bilebilir ki bunu?
Yansıtma çabasıda boşa zaten bu benim kişiliğim bırak yansıtma yansıttığın yanılsamadan ibaret, yansıtılanlarda...
Kimse kimseyi hiçbir sebeple yargılayamaz haklısın benim yargılamamı da kimse yargılayamaz o zaman. Burada oluşan karışıklık ise hayatın ta kendisi yargısız infaz...
İyi bir karaktere sahip olma saçmalığıda ne?
İyi yada kötüyü kim seçiyor ki çoğunluğun yaptığı iyimidir doğrumudur? İyinin ve kötünün ayrımı bireyseldir... Bireysel olmayıp çoğunluğun dediği iyi veya kötü kalıbına girmek daha saçmadır..
Aşk?
Elde edemediğindir, Yola çıkman yolu tamamlayacağın anlamına gelmez ama sen hep B noktasına varacağını düşündüğün için hayal kırıklığı ve karmaşadan başka birşey yaşamazsın...
Nefret?
Herkesten nefret edebilirim, Nefret aşktan çok daha tutarlı bir duygudur sonucu bellidir değişmezdir...
Nefret ettiklerim?
Nedensizde nefret edebiliyorum neden ararsamda neden arıyorum diye soruyorum
Kin?
Fiat justica et ruat caelum;
Cennet yere inse bile Adalet yerini bulmalı...
Duygusuzluk;
Ölümdür kendisi ölümü tek ve yalın olarak en iyi özetleyen tanımdır...
-
bizi biz özleriz boş ver :)