folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ses Dalgaları İle Beyin Kontrol Edilebilir Mi Yönlendirilebilir Mi ?

Ses Dalgaları İle Beyin Kontrol Edilebilir Mi Yönlendirilebilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu Konu Hakkında bilgisi olanlar mesela satış yapmak için ve satışı arttırmak için bu ses dalgaları kullanılabilir mi acaba.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Başlığı okuyunca dedim azdırıcı damladan aradığını bulamadı ses dalgaları ile mi yapıcak diye balıklama atladım ama yemedi değilmiş.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

iDoser diye ses dalgasıyla beyinde etkiler oluşturan bir program vardı. Kimisi psikolojik diyor. Ama etkisi olduğu kesin , psikolojik değil mi bilemem.

Anarsistherif...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

iDoser diye ses dalgasıyla beyinde etkiler oluşturan bir program vardı. Kimisi psikolojik diyor. Ama etkisi olduğu kesin , psikolojik değil mi bilemem.

Hacı o program ses dalgalarıyla uyuşturucu etkisi oluşturuyodu beyinde etkili olduğunuda söyleyenler vardı.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

insanın bağırsaklarını bozan ses frekansları var diye hatırlıyorum . mythbusters da denemişlerdi hatta.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı

Başlığı okuyunca dedim azdırıcı damladan aradığını bulamadı ses dalgaları ile mi yapıcak diye balıklama atladım ama yemedi değilmiş.

herkes tavan yapmış hocam ya :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

öyle değil..telegram diye bir şey var yıllardır  bu alanda betatron denilen bir cihaz  ile  beyne mesajlar gönderilebiliyor. bu iyi veya kötuye kullanılabiliyor  bu cihaz ile bir insanın iradesini hukmetmeye çalışılabilir.tabi bu durum aslında konunun merkezi ama dediğin şey için subliminal mesaj  denilen bir yöntem mevcut hali hazırda büyük üretici firmalar bunu  kullanmaktadır.  gönderilmek istenen mesaj    o an için fark edilememekte görsel tasarımlar ve filmlerde ,spotlarda  afişlerde  asıl anlatılmak istenen  beyne direk gönderilebilir. derin bir konudur yazdıklarımdan bir araştırma konusu çıkar sanırım.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Cok onceden bu konu ile ilgili bir kitap okumustum(cok sikiciydi). Bu nun mumkun oldugunu ve yapildigini soyluyor ama senin dedigin tarzda degil,en azindan aninda etki gostermiyor,bizlere. Uydulardan vb sekillerde  ulasiyolarmis ve bu uzun vadede etki ediyomus vb. seyler vardi.

Senin demek istedigini anladim sen zihin kontrolu dediginde boyle metafizik parapskoloji vs. Ye giriyo sen daha 

Psikolojik daha  somut birseyden bahsediyosun,

Sana yardimci olucak bir kac muzik ve taktik var

Belki biliyosundur,iste limon kokusu  insanlari alisverise hazirlar ve alisverisin daha verimli olmsini saglar, giydigin kiyafetin rengi sU su olmalidir vs tarzinda taktikler var

Ayrica birzamanlat hani bu telefonunuzda acin sivrisinekler gelmiyo felan denilen melodilerin moda oldugu zamanlar bi melodi varmis insan bunu dinlediginde kendisine satilmak istenen seye ihtiyazi olmasada aloyomus hadda bu bazi magazalarda muzklerle beraber subliminal olarak akdariliyomus tarzinda bisi vardi

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

size en basit ornek alıs veriş mgzalarında calan muzikler daima rahatlatır ve maddi durumu unutturur:)

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

herşey piskolojik herşey 

vakti zamanında arkadaşın eline , bildiğin birinci tütününü sarıp , olm bu sigara hollandadan geldi çok fena bir dalga demiştik herifin hakkaten maymun gibi olduğunun 1-1 şahidiyim , suratı kireç gibi olup çöktü kaldı olduğu yere halbükü içtiği şey sadece birinci sigarası 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 11