Ses Dalgaları İle Beyin Kontrol Edilebilir Mi Yönlendirilebilir Mi ?
-
Bu Konu Hakkında bilgisi olanlar mesela satış yapmak için ve satışı arttırmak için bu ses dalgaları kullanılabilir mi acaba.
-
Başlığı okuyunca dedim azdırıcı damladan aradığını bulamadı ses dalgaları ile mi yapıcak diye balıklama atladım ama yemedi değilmiş.
-
iDoser diye ses dalgasıyla beyinde etkiler oluşturan bir program vardı. Kimisi psikolojik diyor. Ama etkisi olduğu kesin , psikolojik değil mi bilemem.
-
Huerfanos bunu yazdı
iDoser diye ses dalgasıyla beyinde etkiler oluşturan bir program vardı. Kimisi psikolojik diyor. Ama etkisi olduğu kesin , psikolojik değil mi bilemem.
Hacı o program ses dalgalarıyla uyuşturucu etkisi oluşturuyodu beyinde etkili olduğunuda söyleyenler vardı.
-
insanın bağırsaklarını bozan ses frekansları var diye hatırlıyorum . mythbusters da denemişlerdi hatta.
-
MiqRoP bunu yazdı
Başlığı okuyunca dedim azdırıcı damladan aradığını bulamadı ses dalgaları ile mi yapıcak diye balıklama atladım ama yemedi değilmiş.
herkes tavan yapmış hocam ya :)
-
öyle değil..telegram diye bir şey var yıllardır bu alanda betatron denilen bir cihaz ile beyne mesajlar gönderilebiliyor. bu iyi veya kötuye kullanılabiliyor bu cihaz ile bir insanın iradesini hukmetmeye çalışılabilir.tabi bu durum aslında konunun merkezi ama dediğin şey için subliminal mesaj denilen bir yöntem mevcut hali hazırda büyük üretici firmalar bunu kullanmaktadır. gönderilmek istenen mesaj o an için fark edilememekte görsel tasarımlar ve filmlerde ,spotlarda afişlerde asıl anlatılmak istenen beyne direk gönderilebilir. derin bir konudur yazdıklarımdan bir araştırma konusu çıkar sanırım.
-
Cok onceden bu konu ile ilgili bir kitap okumustum(cok sikiciydi). Bu nun mumkun oldugunu ve yapildigini soyluyor ama senin dedigin tarzda degil,en azindan aninda etki gostermiyor,bizlere. Uydulardan vb sekillerde ulasiyolarmis ve bu uzun vadede etki ediyomus vb. seyler vardi.
Senin demek istedigini anladim sen zihin kontrolu dediginde boyle metafizik parapskoloji vs. Ye giriyo sen daha
Psikolojik daha somut birseyden bahsediyosun,
Sana yardimci olucak bir kac muzik ve taktik var
Belki biliyosundur,iste limon kokusu insanlari alisverise hazirlar ve alisverisin daha verimli olmsini saglar, giydigin kiyafetin rengi sU su olmalidir vs tarzinda taktikler var
Ayrica birzamanlat hani bu telefonunuzda acin sivrisinekler gelmiyo felan denilen melodilerin moda oldugu zamanlar bi melodi varmis insan bunu dinlediginde kendisine satilmak istenen seye ihtiyazi olmasada aloyomus hadda bu bazi magazalarda muzklerle beraber subliminal olarak akdariliyomus tarzinda bisi vardi
-
size en basit ornek alıs veriş mgzalarında calan muzikler daima rahatlatır ve maddi durumu unutturur:)
-
up.
-
herşey piskolojik herşey
vakti zamanında arkadaşın eline , bildiğin birinci tütününü sarıp , olm bu sigara hollandadan geldi çok fena bir dalga demiştik herifin hakkaten maymun gibi olduğunun 1-1 şahidiyim , suratı kireç gibi olup çöktü kaldı olduğu yere halbükü içtiği şey sadece birinci sigarası