folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Site Açmayı Düşünüyorum Fiyat Hakkında Bilgi?

Site Açmayı Düşünüyorum Fiyat Hakkında Bilgi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bi site açmayı düşünüyorum.. portal tarzında olcak sanırım. kendim yapamadığım için başkasına yaptırıyorum.. youtube gibi video da yükleyebileceğim.. resim yazı falan..  birine sordum... sitenin yapımı herşey dahil yıllık bin lira istedi... ayrı host falan açıcakmış.. ama onun makinaya bağlı olcakmış yine.. ? sizce fiyat çokmu ? ne kadara yapılabilir böyle bi site ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hoca basit bişi istiyorsan wp gibi güzel bi tema çakıp kullanırsın filan

yıllık bin lira çok fazla :| hem yıllık ne alaka host+domain yıllık verecen tasarıma her yıl para mı verecen

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

ucakmı satıyor sana  etraf Kolpa kaynıyor hazır scprt lerden kulanacak 200 ytl host atıcak belkide daha ucuzuna 800 cebe indirecek insan işi degil bu

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

:)) sallamis ak 15 lira 1 doamin yillik kaliteli bir host alsan 100 lira :) wordpress premium tema alsan ucretli flash vs html vs vsvs 80 lira :) 250 liraya temiz bir is yaparsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hoca sen tam ne istediğini söyle bir fiyat biçelim videyoları

kendi hostunamı yükleyeceksin

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ayrı bi hosting açılcak ama ? farkı varmı.. hazır olan hosting değil.. benim siteye özel hosting açıcak.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

100 lira normal bence eğer videoları kendi hostuna atacaksa

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------

100 lira normal bence eğer videoları kendi hostuna atacaksa

-----------------------------
    hocu bin lira :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ayrı bi hosting açıcak + domain + tasarım.. hepsi... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

host pahalı birşey değilki al bak

http://www.natro.com/WebHosting/

yeni tasarım istiyor adam pm at yaptırmak istersen

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sağlam bir proje yapacaksan yıllık binlira çok az

ama sağlam yatırım yaparsan 6-7 ayda parasını çıkartırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1379 Toplam Mesaj: 11