Sonradan Div İçine Div Eklemek[Javascript Yardım]
-
Hocalar dosyayı çalıştırırsanız ne yapmaya çalıştığımı ve neyin çalışmadığını anlayacaksınız. secenekEkle() fonksiyonunda bir hata yapıyorum ama hata nerede ve çözümü ne çok sağolun (:
-
gıcık oldum ancak varsecenekdivId = document.getElementById("divsecenek"+yenisec); 'ı böyle değilde sorudivId'in içinden getelement ile denersen çalışabilir.
+ jquery ile daha hızlı ve kolay yazabliridn bunu
-
jquery ile şöyle ki ;
$('#divid').append('<b>Kalın yazı ekledik</b>')
Eğer sayfada bulunan bir divi eklemek istersen .html() komutuyla o divi değişkene aktarırsın değişken olarak uygularsın. Prepend de başına ekler. Bak mesela ben javascript bilmem ama jquery ile bu işler hallediliyor basitçe.edit: telden yazmıştım <b> komutunu girdikten sonra kapatmamışım işin garibi bu html olarak algılanmış ah şu editör ahh.
by_Tet tarafından 16/Ağu/12 19:08 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdıjquery ile şöyle ki ;
$('#divid').append('Kalın yazı ekledik')
Eğer sayfada bulunan bir divi eklemek istersen .html() komutuyla o divi değişkene aktarırsın değişken olarak uygularsın. Prepend de başına ekler. Bak mesela ben javascript bilmem ama jquery ile bu işler hallediliyor basitçe.
Ben de zerre kadar jqueryden anlamam ya (: cikar insallah su anki sorunu tanimlayip cozumu soyleyecek kisi. Terror deneyecegim senin soyledgni de uyaninca :) -
Up olsun
-
Hocam tam olarak ne istediğini anlatabilirsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kodları denedim ama gördüğüm tek hata yeni bir soru eklediğimizde arada seçenek ekleye basınca eklemiyor. Daha sonra bastığımız elemandan sonraki numaradan devam edip 1'den 6'ya atlayıp falan devam ediyor.
Austen tarafından 16/Ağu/12 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Slothere bunu yazdı
Hocam tam olarak ne istediğini anlatabilirsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kodları denedim ama gördüğüm tek hata yeni bir soru eklediğimizde arada seçenek ekleye basınca eklemiyor. Daha sonra bastığımız elemandan sonraki numaradan devam edip 1'den 6'ya atlayıp falan devam ediyor.
aynen sorun bu hocam ya yeni soru ekleyip silebiliyorum fakat her bir soru divinin içine yeni secenek eklemk istiyorum secenekEkle() fonksiyonu divsoru1de gayet güzel çalışıyo fakat 2 ye geçtiğinde aptallaşıyo
-
Hocam kodları jsfiddle'a atma gibi bir şansın varmı. Şimdi proxy filan uğraşmayım.
Bir de jquery ile güzel birşeyler yazabilirim -zaten canım sıkılıyor son günlerde uğraşım olur sana da kıyak olur- tabi sorun değil jquery kullanırım dersen?
-
by_Tet bunu yazdı
Hocam kodları jsfiddle'a atma gibi bir şansın varmı. Şimdi proxy filan uğraşmayım.
Bir de jquery ile güzel birşeyler yazabilirim -zaten canım sıkılıyor son günlerde uğraşım olur sana da kıyak olur- tabi sorun değil jquery kullanırım dersen?
Hocam jqueryden cakmiyorum yapstrdgmda calisacaksa memnun olurum su gnda telden yazyrum baska bi arkadas kodlri paylasrsa sevinirim -
bunda daha okunaklı çıkmış
Austen tarafından 16/Ağu/12 20:01 tarihinde düzenlenmiştir
Şunu hazırladım. Senin sistemine uygun şekilde entegre edersin. Sanırım tam istediğin gibi çalışıyor. -
Slothere bunu yazdı
bunda daha okunaklı çıkmış
Şunu hazırladım. Senin sistemine uygun şekilde entegre edersin. Sanırım tam istediğin gibi çalışıyor.
Yazdgin secenek ekle fonksiyonu gayet guzel niye dusunemedysem bu acidan bakmayi (: yazdklarimi satr satir okuyrum bi hata yok dye gecyrum. Deneyecegm