folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Sonradan Div İçine Div Eklemek[Javascript Yardım]

Sonradan Div İçine Div Eklemek[Javascript Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

http://pastebin.com/5VCCvbbH

Hocalar dosyayı çalıştırırsanız ne yapmaya çalıştığımı ve neyin çalışmadığını anlayacaksınız. secenekEkle() fonksiyonunda bir hata yapıyorum ama hata nerede ve çözümü ne çok sağolun (:

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

gıcık oldum ancak  varsecenekdivId = document.getElementById("divsecenek"+yenisec); 'ı böyle değilde sorudivId'in içinden getelement ile denersen çalışabilir.

+ jquery ile daha hızlı ve kolay yazabliridn bunu

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

jquery ile şöyle ki ;
    $('#divid').append('<b>Kalın yazı ekledik</b>')
    Eğer sayfada bulunan bir divi eklemek istersen .html() komutuyla o divi değişkene aktarırsın değişken olarak uygularsın. Prepend de başına ekler. Bak mesela ben javascript bilmem ama jquery ile bu işler hallediliyor basitçe.

edit: telden yazmıştım <b> komutunu girdikten sonra kapatmamışım işin garibi bu html olarak algılanmış ah şu editör ahh.

by_Tet tarafından 16/Ağu/12 19:08 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    jquery ile şöyle ki ;
    $('#divid').append('Kalın yazı ekledik')
    Eğer sayfada bulunan bir divi eklemek istersen .html() komutuyla o divi değişkene aktarırsın değişken olarak uygularsın. Prepend de başına ekler. Bak mesela ben javascript bilmem ama jquery ile bu işler hallediliyor basitçe.

Ben de zerre kadar jqueryden anlamam ya (: cikar insallah su anki sorunu tanimlayip cozumu soyleyecek kisi. Terror deneyecegim senin soyledgni de uyaninca :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek
    Up olsun

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hocam tam olarak ne istediğini anlatabilirsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kodları denedim ama gördüğüm tek hata yeni bir soru eklediğimizde arada seçenek ekleye basınca eklemiyor. Daha sonra bastığımız elemandan sonraki numaradan devam edip 1'den 6'ya atlayıp falan devam ediyor.

Austen tarafından 16/Ağu/12 19:25 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Hocam tam olarak ne istediğini anlatabilirsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Kodları denedim ama gördüğüm tek hata yeni bir soru eklediğimizde arada seçenek ekleye basınca eklemiyor. Daha sonra bastığımız elemandan sonraki numaradan devam edip 1'den 6'ya atlayıp falan devam ediyor.

aynen sorun bu hocam ya yeni soru ekleyip silebiliyorum fakat her bir soru divinin içine yeni secenek eklemk istiyorum secenekEkle() fonksiyonu divsoru1de gayet güzel çalışıyo fakat 2 ye geçtiğinde aptallaşıyo

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam kodları jsfiddle'a atma gibi bir şansın varmı. Şimdi proxy filan uğraşmayım.

Bir de jquery ile güzel birşeyler yazabilirim -zaten canım sıkılıyor son günlerde uğraşım olur sana da kıyak olur- tabi sorun değil jquery kullanırım dersen?

iyibu! yeniden..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Hocam kodları jsfiddle'a atma gibi bir şansın varmı. Şimdi proxy filan uğraşmayım.

Bir de jquery ile güzel birşeyler yazabilirim -zaten canım sıkılıyor son günlerde uğraşım olur sana da kıyak olur- tabi sorun değil jquery kullanırım dersen?

Hocam jqueryden cakmiyorum yapstrdgmda calisacaksa memnun olurum su gnda telden yazyrum baska bi arkadas kodlri paylasrsa sevinirim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

http://pastebin.com/GqpY8dLP

bunda daha okunaklı çıkmış

http://tny.cz/7f4115af

Şunu hazırladım. Senin sistemine uygun şekilde entegre edersin. Sanırım tam istediğin gibi çalışıyor.

Austen tarafından 16/Ağu/12 20:01 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

http://pastebin.com/GqpY8dLP

bunda daha okunaklı çıkmış

http://tny.cz/7f4115af

Şunu hazırladım. Senin sistemine uygun şekilde entegre edersin. Sanırım tam istediğin gibi çalışıyor.

Yazdgin secenek ekle fonksiyonu gayet guzel niye dusunemedysem bu acidan bakmayi (: yazdklarimi satr satir okuyrum bi hata yok dye gecyrum. Deneyecegm

Toplam Hit: 2527 Toplam Mesaj: 11