Sony Xperia S 32 GB Nasıldır ?
-
Hocalar bunu alcamda nasıldır ? değermi bu paraya
-
Ekranda sararma (kalıcı) ve donma sorunu var diyen kullanan arkadasim oldu hemen elinden çıkarmıştı. Haziran'dan sonraki seride giderilmiş o sorun sözde ama bilemiyorum hocam kullanan elbet vardır sitede :)
-
okadar para vereceksen telefona 200 300 daha fazla ver samsung glaxy sIII al derim.
ayrıca eğer ki telefon kıyaslamak istiyorsan http://kiyas.la/ sitesinden bakabilirsin.
Edit. bak 2 telefonun kıyaslamasına .
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-S-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III
Sezpanhe tarafından 02/Eyl/12 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim abim kullanıyor.
Gayet memnun. Android 4 güncellemesinden sonra da pil ömründe artış olduğunu söylüyor.
Önceden sabah şarjdan çıkardığı telefon akşama anca yetişirken artık diğer günün ortalarına kadar idare ediyor.
Performansı gayet iyi.
Kamerası çözünürlüğü gayet güzel.
Video çekimi olsun, fotoğraf çekimi olsun gayet iyi.
HDMI çıkışı ile evdeki Smart TV'ye bağlayıp telefonu kullanabiliyorsunuz.
Televizyon uygulamasındaki arayüzü gayet iyi güzel.
Televizyonda videoları ve fotoğrafları izlerken net ve kaliteli görüntü veriyor.
Daha bir çok güzel yanı var...
pSkpt tarafından 02/Eyl/12 00:57 tarihinde düzenlenmiştir -
bir performans telefonu değil , işlemci eski gpu eski fln.
ekran problem ayrıca dandik.
amoled in yanına yaklaşamaz. ppi a bakmayın zaten 290 dan sonrası için büyüteç lazım.
s3 al o paraya arkadaş doğru demiş.
-
ben de açmıştım konusunu ama almak nasip olmadı burdan bakabilirsin
-
kaçağını istersen ayarlarız.
-
O parayı s3 e ver istersen. Bu cihazın işlemcisinden yana sıkıntı yaşarsın. Ayrıca şarjı en uzun giden android samsung galaxy s3 tür. Ve ben senin yerinde olsam buna bakardım...
-
Ürdün den gelecek burdaki kayıt parasıyla felan tam 1000 liraya geliyor.samsung kullanmak istemiyorum sanırım sony daha uygun olacak.
-
Ben kullanıyorum kardeşim 3 ay oldu alalı ekran sararması falan yaşamadım gayet de memnunum işkemcisi eski ama her türlü uygulama vs birlikte çalıştırırsın. sorun yaşayacağını sanmam ben yaşamadım hiç. Çözünürlüğü çok iyi telefonun ekran falan da fazlasıyla tatmin eder seni. 1000 tl ye heliyorsa kaçırma bence. Artık millet s3 ü bile beğenmiyor az geliyor insanlara. Normal pc ile karşılaştırmayı bile denerler yakında aldırma sen kimseye sonuçta bu telefon ve bence s3 ve htc one x den sonraki en iyi telefonlar arasındadır.
-
Yurt dışından geleceği için sim kilit tarzında birşey olmaz dimi.
seagate189 tarafından 02/Eyl/12 16:27 tarihinde düzenlenmiştir