Star Wars The Force Unleashed 2 - Oynayanlar ?
-
öncelikle oyun gerçekten süper manyak ötesi grafikleri var yeni yükledim oynamayan herkese tavsiye ederim :W
şimdi oyun kasıyor az buçuk daha önce oynayanlar herhangi birşey yaptı mı
3 gb ram var 1 gb ekran kartı işlemci intel dual core 2.60 e4700
800*600 çözünürlükte oynuyorum grafik ayarları low ama hala kasıyor görüntü buna rağmen bitirmek istiyorum oyunu ama eğer özel bir şeyi varsa öğrenmek istedim yaptığınız birşey var mıydı ?
dosyalarda 'bin' diye birşey var setup şeklinde yüklemedim onu o şekilde oynuyorum ondan kaynaklanabilir mi ?
-
başka bir kurulum dene , eksik kurulmuş veya hatalı olabilir oynamadım ama bir arkadaş oynayip beğendiğini söylemişti ve hiç kasma problemi oldunu sölemedi
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
başka bir kurulum dene , eksik kurulmuş veya hatalı olabilir oynamadım ama bir arkadaş oynayip beğendiğini söylemişti ve hiç kasma problemi oldunu sölemedi
-----------------------------eksik kurulum filan olsa hata verirdi bi yerde takılırdı anlamadım niye böyle oldu seri akıcı olsa bitirecem bugün
ayrıca fifa için kol almıştım takılı idi 5 dk uğraştım klavye yemedi bi baktım kol takılı denedim oradan oluyordu şimdi uzanarak oynuyorum çok zevkli :W
-
şunun çalışan hf linklerini ara ara öldüm yok mu elinde olan ??
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------fileserve var istersen vereyim
-
normalde kasmaması lazım bide 800*600 demişsin. bence oyunda sorun var.
-
Kreyzi bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------fileserve var istersen vereyim
-----------------------------sağolasın dostum ama hf pre olduğu için özellikle hf arıyorum
-
@vbdream
hf ile indirdim bende ama linkler öldü zaten 5. partı fileserve ile çekmek zorunda kaldım
@kukunku
nasıl bi sorun olabilir?
-
Grafik motoru varmı oyunun seçeneklerinde? DirectX / Opengl gibi
Genelde ogl seciliyse Directx e alınca düzgün performans verir.
Ben Xbox da bitirdim oyunu PC de göremedim. 1. yi de bitirmiştim. Starwars sevenlere tawsiye ederim adeta aradaki bir başka film gibi.
yanlız Force Unleashed 1 daha güzeldi tabiki
-
HolyOne bunu yazdı:
Grafik motoru varmı oyunun seçeneklerinde? DirectX / Opengl gibi
Genelde ogl seciliyse Directx e alınca düzgün performans verir.
Ben Xbox da bitirdim oyunu PC de göremedim. 1. yi de bitirmiştim. Starwars sevenlere tawsiye ederim adeta aradaki bir başka film gibi.
yanlız Force Unleashed 1 daha güzeldi tabiki
-----------------------------grafik motoru yok anladığım kadarıyla yükleme sırasında da uyarı filan vermedi yükleme için
oyun gerçekten zevkli özellikle 'skip' bölümleri filmlerden farksız
-
yav oyunun en sonunda vader ı yenince iyi tarafmı kötü tarafmı dio kötüyü secince ne oluooo?