folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat Forum"Da Yazı Okumak İşkence Gibi Geliyor. . .

Tahribat Forum"Da Yazı Okumak İşkence Gibi Geliyor. . .

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lütfen eleştirim yanlış anlaşılmasın, TBT'nin oldukça sade ve insanı çeken bir site tasarımı var. Göz de yormuyor pek... Lakin:

Forumda kullanılan standart yazı tipi çok zor seçiliyor.

Hepimiz biliyoruz ki forumda teknik bir makale konduğunda ya da bir tartışma çıktığında kimse doğru dürüst başkasının ne yazdığını okumuyor.

Ortalık flame war dan geçilmez oluyor.

Tabi ki çaba gösteren arkadaşları takdir etmek gerekir, fakat çoğu zaman ben bile ne yazdığımı takip edemiyorum.

Yazıyı okunabilir hale getirmek için ya Karizma Editörde taklalar atılıyor, ya da cümle cümle yazılıp satır atlanıyor.

NOT: Göz numaralarım 8 e 8.5 civarıdır. Bu sorun tamamen benimle alakalı olup gözlüklerimi değiştirmem ya da onları bana lens yapacak bir arkadaş bulmam gerekiyor da olabilir.

Compü'ye saygılarımı sunarım.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    hea benim gözlerim sözde normal ama bazen bende de oluyo iyice içine gömülüyorum..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    ctrl+ Artı ya basıver bol bol o halde..Geçmiş olsun :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    He valla cok guzel cozum CTRL ve eksiye de ayni anda basarsaniz  kuculur .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    senin yapman gereken ctrl tuşuna basık tutup mouse'un tekerleğini ileriye doğru çevirmek. bi ara boyutu büyütmüşlerdi ama yine küçülttüler galiba, ama küçük daha karizma duruyor önceki kayık duruyodu.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    birz modern olsa iyi olacak aslında sitedeki sağlam aspciler yapsa bişiler iyi olur Renenin pek zamanı olmuyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

Biraz reklam olacak ama. . .

Antalya da her türlü güneş gözlüğü lens ve numaralı gözlük için bana özel mesaj atınız bbm optisyende bnde o yolda ilerliyorum uygun fiyata bir şeyler yapılır:D

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    göz numaranı yanlış yazmışsın yada bi şaka yapmışsın dediğin numara doğruysa gözlüksüz monitörü bile göremezsin

Konumu silenlere inat kürdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Küsüratlarını tam hatırlamıyorum ama ikisi de 8 küsürdür hajılar. Gözlüğü çıkartınca bi burnumun ucunu görebiliyorum doğru dürüst. Hakikaten o kadar ileri.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hocam sana bozuk geliyorsa browserdan oynama yapabilirsin kendince .. .. renki vs boyutu:) boyle gayet guzel v sade oldugunu dusunuyorum . ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    bu hali gayet güzel derim
Toplam Hit: 2445 Toplam Mesaj: 11