Tahribat Forum"Da Yazı Okumak İşkence Gibi Geliyor. . .
-
Lütfen eleştirim yanlış anlaşılmasın, TBT'nin oldukça sade ve insanı çeken bir site tasarımı var. Göz de yormuyor pek... Lakin:
Forumda kullanılan standart yazı tipi çok zor seçiliyor.
Hepimiz biliyoruz ki forumda teknik bir makale konduğunda ya da bir tartışma çıktığında kimse doğru dürüst başkasının ne yazdığını okumuyor.
Ortalık flame war dan geçilmez oluyor.
Tabi ki çaba gösteren arkadaşları takdir etmek gerekir, fakat çoğu zaman ben bile ne yazdığımı takip edemiyorum.
Yazıyı okunabilir hale getirmek için ya Karizma Editörde taklalar atılıyor, ya da cümle cümle yazılıp satır atlanıyor.
NOT: Göz numaralarım 8 e 8.5 civarıdır. Bu sorun tamamen benimle alakalı olup gözlüklerimi değiştirmem ya da onları bana lens yapacak bir arkadaş bulmam gerekiyor da olabilir.
Compü'ye saygılarımı sunarım.
-
hea benim gözlerim sözde normal ama bazen bende de oluyo iyice içine gömülüyorum..
-
ctrl+ Artı ya basıver bol bol o halde..Geçmiş olsun :P
-
He valla cok guzel cozum CTRL ve eksiye de ayni anda basarsaniz kuculur .
-
senin yapman gereken ctrl tuşuna basık tutup mouse'un tekerleğini ileriye doğru çevirmek. bi ara boyutu büyütmüşlerdi ama yine küçülttüler galiba, ama küçük daha karizma duruyor önceki kayık duruyodu.
-
birz modern olsa iyi olacak aslında sitedeki sağlam aspciler yapsa bişiler iyi olur Renenin pek zamanı olmuyo
-
Biraz reklam olacak ama. . .
Antalya da her türlü güneş gözlüğü lens ve numaralı gözlük için bana özel mesaj atınız bbm optisyende bnde o yolda ilerliyorum uygun fiyata bir şeyler yapılır:D
-
göz numaranı yanlış yazmışsın yada bi şaka yapmışsın dediğin numara doğruysa gözlüksüz monitörü bile göremezsin
-
Küsüratlarını tam hatırlamıyorum ama ikisi de 8 küsürdür hajılar. Gözlüğü çıkartınca bi burnumun ucunu görebiliyorum doğru dürüst. Hakikaten o kadar ileri.
-
hocam sana bozuk geliyorsa browserdan oynama yapabilirsin kendince .. .. renki vs boyutu:) boyle gayet guzel v sade oldugunu dusunuyorum . ..
-
bu hali gayet güzel derim