Tavsiye Ettiginiz Ses Yükseltme Programi
-
Selam arkadaslar
Bir laptop var ve sesi cok fazla cikmiyor. Bir sound booster uygulamasi ariyorum. Fiyati cok pahali olmamak sartiyla lisansli uygulama da satin alabilirim. Sound Booster isimli bir uygulama bulup denedim ama nerdeyse hic fark etmedi. O yüzden etkili bir uygulama ariyorum. Ben macbook'ta boom2 isimli uygulamayi kullaniyorum ama windows destegi yok.
Cok fazla bir beklentim yok, ücretli-ücretsiz ses yükselten, kullandiginiz program varsa paylasirsaniz sevinirim
-
-
cok ilginc, böyle bi sey oldugunu hic bilmiyordum :) bos zamanda bi deneyeyim bunu. Tesekkürler hocam
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Bunu önermeye gelmiştim @unbalanced
Harika bir eklenti uzun süredir kullanıyorum. Asus'un ses berbat bi nebze bununla canlandırıyorum.
-
tarayıcı kısmını çözdüğüne göre film izlerken de vlc player kullanırsın problem çözülmüş olur
-
tamamdir arkadaslar sagolun, baya güzel calisiyor :) @ yunusdogan evet hocam vlc'yi biliyorum %200'e kadar arttiriyor sesi ama browser icin gerekliydi, bu extension isi cözdü :)
-
Bazen seviye dengeleyici de işe yarıyor.
-
SRS audio uygulaması var ilacın o. Google da ara bulursun.
-
Viper Windows için
-
Equalizer APO + olarak Peace eklentisi. Tek geçerim.
-
fxsound u öneririm ben, dün kurdum ben de. kesinlikle fark ediyor hem ses kalitesi hem de yükseklik anlamında.
full versiyonunu aşağıdan indirdim ben
https://www.warezturkey.org/19012-dfx-audio-enhancer.html