The STRAİN-Dizi Analizi
-
kolay gelsin müridler takip edenler bilir video montaj üzerine ders paylaşımlarına başladım bunun dışında dizi film analizi yapacağım başlangıç için bir dizi analizi yaptım ilerleyen süreçte daha kaliteli tanıtımlar yapma niyetim var yeşil perde ışık vs ayarladım doğrusu bu kadar uğraşmaya gerek var mı oda ayrı bir konu sık sık girip takip ettiğim 7-8 forum hepsindde video montaj serisi için konu açtım 2 günde 11 abone ancak geldi 1000 abone gelmesini tabiki beklemiyorum ancak bu kadar uğraşmaya değermi diye düşünüyor insan paylaştığım ilk dizi analizi çok orjinal değil farkındayım ancak bunu bile ayarlayıp renderlamamak neredeyse iki saatimi aldı
https://www.youtube.com/watch?v=lngZVaD8G5A&feature=youtu.be
-
Hocam fotoğraf yerine diziden telif hakkına takılmayacak kadar kısa kesitler kullansan daha güzel olur.
Bu arada diziye başlayacaklara önermem. Konusu vs iyi ama sonunu iyi bağlayamadılar. Saçma sapan bir finali var.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam fotoğraf yerine diziden telif hakkına takılmayacak kadar kısa kesitler kullansan daha güzel olur.
Bu arada diziye başlayacaklara önermem. Konusu vs iyi ama sonunu iyi bağlayamadılar. Saçma sapan bir finali var.
fragman olayı çok riskli biri şikayet ettiği an olay sarpa sarar uzun vadede mantıklı gelmiyor o yüzden
-
Neden senin analizini dinleyeyim üstat, önce beni buna ikna et,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
ona ikna etmek zor mürid analiz ettiğim diziyi izlersin görüşlerim ne kadar doğru görürsün sonrasında zten diğer paylaşımlarımıda takip edersin sırf video paylaşmak için old man logan filmine kötü diyen film kanalları var ben ister dizi ister film olsun fark etmez
1-senaryo
2-akıcılık(olaylar çok mu hızlı gelişiyor yada çok mu yavaş
3-oyunculuk ( oyuncular büründükleri karakteri ne derece oynayabilmiş
4-varsa görselk efekt
5-dizi için sezon finali film için final
olmak üzere 5 kategoride inceleyip geçer notu verdiğim yapıtları analiz edeceğim
derisi sizlere kalmış
-
- Mikrofonun kötü, sanırım bu nedenden dolayı ses bir alçalıp bir azalıyor, mikrofona konuşurken bir ileri bir geri yapıyorsan ondan da kaynaklanıyor olabilir.
- Video montajı çok kötü olmuş, slayt gösterisi gibi epey sıkıyor.
- Giriş cümleni değiştirmeni tavsiye ederim, "merhaba arkadaşlar ben x" şeklinde girişler 3. saniyeden sonra videoyu kapatma isteği uyandırıyor.
- Çok hızlı konuşuyorsun.
- Kelimeleri yutuyorsun.
- Video sıkıcı bir ödev sunumu tadında ilerliyor.
-
GusFring bunu yazdı
- Mikrofonun kötü, sanırım bu nedenden dolayı ses bir alçalıp bir azalıyor, mikrofona konuşurken bir ileri bir geri yapıyorsan ondan da kaynaklanıyor olabilir.
- Giriş cümleni değiştirmeni tavsiye ederim, "merhaba arkadaşlar ben x" şeklinde girişler 3. saniyeden sonra videoyu kapatma isteği uyandırıyor.
- Kelimeleri yutuyorsun.
Yyapıcı ve faydalı eleştiri için tşk ederim aslında resimlerde zoom in ve out efekti vat ancakçok farkedilmedi sanırıım mikrofon çok iyi değil ancak mesafeyiayarlayamadığımdan böyle oldı sanırım emin ol 20 dk düşündüm girişi nasıl yapsam diye artık sonraki videolarda birşeyler bulacağım
-
hasato bunu yazdıGusFring bunu yazdı
- Kelimeleri yutuyorsun.
Yyapıcı ve faydalı eleştiri için tşk ederim aslında resimlerde zoom in ve out efekti vat ancakçok farkedilmedi sanırıım mikrofon çok iyi değil ancak mesafeyiayarlayamadığımdan böyle oldı sanırım emin ol 20 dk düşündüm girişi nasıl yapsam diye artık sonraki videolarda birşeyler bulacağım
Resimlere zoom in-out efektinden ziyade dizinin içerisindeki yorumladığın sahneleri kesip koymanı tavsiye ederim. Girişi de müzikle yapabilirsin.
-
GusFring bunu yazdıhasato bunu yazdıGusFring bunu yazdı
- Kelimeleri yutuyorsun.
Resimlere zoom in-out efektinden ziyade dizinin içerisindeki yorumladığın sahneleri kesip koymanı tavsiye ederim. Girişi de müzikle yapabilirsin.
tavsiye için tşk ederim
-
hasato bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
ona ikna etmek zor mürid analiz ettiğim diziyi izlersin görüşlerim ne kadar doğru görürsün sonrasında zten diğer paylaşımlarımıda takip edersin sırf video paylaşmak için old man logan filmine kötü diyen film kanalları var ben ister dizi ister film olsun fark etmez
1-senaryo
4-varsa görselk efekt
olmak üzere 5 kategoride inceleyip geçer notu verdiğim yapıtları analiz edeceğim
derisi sizlere kalmış
İzledim diziyi bitirdim, düdük gibi bir sonla bitmedi bana göre hatta iyi bile bitti denile bilir, ama anlatım tarzın koyduğun resim filan 15-20 sn zor dayandım, umarım yanlış anlamaz ve kendini olumlu yönde geliştirirsin neden senin analizini dinleyeyimdem kastım oydu, neden dinlemeliyim seni, onlarca forum var konuları var hepsinde tartışılıyor filan,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıhasato bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
1-senaryo
4-varsa görselk efekt
derisi sizlere kalmış
İzledim diziyi bitirdim, düdük gibi bir sonla bitmedi bana göre hatta iyi bile bitti denile bilir, ama anlatım tarzın koyduğun resim filan 15-20 sn zor dayandım, umarım yanlış anlamaz ve kendini olumlu yönde geliştirirsin neden senin analizini dinleyeyimdem kastım oydu, neden dinlemeliyim seni, onlarca forum var konuları var hepsinde tartışılıyor filan,
yok dostum eleştirin diye koydum zatenona göre düxeltmeler yapacağım bende