Tom & Jerry
-
YouTube'da eskiden izlerdim ama hepsi lisans yemiş ve saçma sapan kısa kısa bölümler veriyor WB. Anlam bütünlüğü kalmıyor.
Dijital değil, nostaljik T&J kayıtlarını arıyorum tam çözünürlüklü.Smart TV Yandex ile uyumlu olduğu için bu şekilde login olup izleyebilirim.
Yandex link çok iyi olur.
TiThousand tarafından 25/Kas/21 16:35 tarihinde düzenlenmiştir -
-
mkyb bunu yazdı
Teşekkür ederim Hızır Acil :)
-
Ben de uzun süredir bir film arıyorum ama bir türlü bulamadım. Trt 2 de bir kere izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam Türkçe seslendirmesi bile vardı ama değil o versiyona rusça versiyon olsa razıyım. Eğer bir babayiğitin elinde arşivinde varsa çok sevinirim.
Zlateh The Goat 1966 filmi
kartalkethuda tarafından 25/Kas/21 16:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Aynı başlık altında,
The O.Z, Arı Maya (eski), Pinokyo'nun (eski) da link'leri var mı @mkby hocam?
-
-
OZ'dan kasıt hapishane dizisi mi ? Çizgi film konusunda isteyince garipsedim. Zamunda'da falan var hocam o.
-
mkyb bunu yazdı
OZ'dan kasıt hapishane dizisi mi ? Çizgi film konusunda isteyince garipsedim. Zamunda'da falan var hocam o.
Evet o dizi.
Çocukken izleyemediklerimi izlemek için bir listem var. OZ, Pinokyo ve Arı Maya'yı o yüzden istedim.Yandex link'er benim için çok iyi oluyor, LG webOS bir yek Yandex'te açabiliyor film/dizileri. Tarayıcı olmuyor.
-
Atom Karınca ve Beyblade varsa mükemmel olur hocam.
Atom Karınca 07:00'da TRT'de başlardı. Erken uyanıp televizyonu açardım, bilen bilir Grundig ilk renkli televizyonları bazen full ses açılırdı. Annemden azarı yer geri uyurdum, tam anlamı ile hiç izliyemedim.
Beyblade'de 16:00'da başlardı, okuldan gelince rahmetli anneannem uyuturdu ama gizlice gider açardım tv'yi. yine ses full açılırdı hep bana denk gelirdi :D içimde kaldı bu çizgi filmler.
-
Yandex Disk'in yeni üyelikte verdiği alan düşük sürekli yeni hesap açmakla uğraşmak lazım. Bir süre sonra IP numarasını kara listeye alıp telefon numarası ile hesap açmanınız istiyor.
Atom Karınca'nın Türkçesini bende aramıştım ama bulamadım. Beyblade YouTube'ta var.
Zamanında paylaştım çizgi filmleride şuraya bırakayım :
https://www.tahribat.com/forum/fox-kids-cizgi-dizileri---turkce-dublaj-213290
https://www.tahribat.com/forum/bugs-buny-3-dvd---turkce-dublaj-227600
-
kartalkethuda bunu yazdı
Ben de uzun süredir bir film arıyorum ama bir türlü bulamadım. Trt 2 de bir kere izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam Türkçe seslendirmesi bile vardı ama değil o versiyona rusça versiyon olsa razıyım. Eğer bir babayiğitin elinde arşivinde varsa çok sevinirim.
Zlateh The Goat 1966 filmi
TRT2 nin aksamlari yayinlanan butun filmlerini kaydedip arsiv yapsam sanirim TR nin en zengin arsivi bende olurdu :(