Tuhaf Bir Hata ...(Yardım)
-
Selam arkadaşlar bir oyun var isim vermek istemiyorum site kurallarına filan uyulması için...:)
Ama kurarken bir hata geliyor tam olarak anlamadım ama tuaf olan tek benim pc de bu hatayı veriyor pc de birşey eksik olabilir ...
Anlayan varsa yardımcı olsun lütfen... -
windows update edersen sorunun düzelir,en az sp2 kurulu olması gerekiyor,sp2 kurduktan sonra yine düzelmez ise
Microsoft .NET Framework Version 1.1 Redistributable Package yüklemelisin
-
Hiç kimsenin bir bilgisi yok mu ?...
Bir arkadaşım şunu dedi ;
Senin Bir Şeyin Kayıt Defterinde Eksik Ama Neyin ? Hangi Anahtar Ki Onu Bulmak Zor.
Acaba doğrumu ...:( -
Davos bunu yazdı:
-----------------------------
Senin Bir Şeyin Kayıt Defterinde Eksik Ama Neyin ? Hangi Anahtar Ki Onu Bulmak Zor.
Acaba doğrumu ...:(
-----------------------------gözün topalmı laa :)
-
microsoftun sitesinden "net framework 2.0" yüklüceksin hocam.. arkadaş yazmış ya zaten
-
teşekkür ederim arkadaşlar dediklerinizi yapıyorum hemen...:)
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------dotnet ile alakası oldugunu sanmıyorum hocam.. Oyunu copy paste etmiştin di mi? Bazı oyunlar kayıt defterinden sorgu yapmadan ne yazık ki açılmaz bu da öyle sanırım.. Bi yol koşuver cdsini kap kur.. Kesin çözüm.. xD
-
imqaan bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
-----------------------------dotnet ile alakası oldugunu sanmıyorum hocam.. Oyunu copy paste etmiştin di mi? Bazı oyunlar kayıt defterinden sorgu yapmadan ne yazık ki açılmaz bu da öyle sanırım.. Bi yol koşuver cdsini kap kur.. Kesin çözüm.. xD
Hocam bu oyun deyilki ...
Yani bu bir bot elinle oynayacağın yerine bot senin istediğin gibi oynuyor....:D
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------windows update edersen sorunun düzelir,en az sp2 kurulu olması gerekiyor,sp2 kurduktan sonra yine düzelmez ise
Microsoft .NET Framework Version 1.1 Redistributable Package yüklemelisin
Arkadaşlar yukardakini yaptım ama deyişen tek şey hata ...
Bu sefer hata böle...:S
-
işletim sisteminde servis paketi hangisi yüklü ?
netfromevorkun tam kurulmamış,versiyon uyuşmazlıgı var.önce windowsu update et sora netfromework yükle.
-
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6
kur...