folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Türk Telekom İşte Mobil Wifi Ya Da Türkcell Mobil Wifi Kullananlar



Türk Telekom İşte Mobil Wifi Ya Da Türkcell Mobil Wifi Kullananlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2010
    Erkek

    Merhabalar, ilçedeki ev tarlanın ortasında, bütün operatörler rahat çekiyır ve 4.5g var,  vodafone ve Türk telekom 10 15mb Türkcell ise 20 25mb arası hız testinde,  tplink simkartla çalışan mobil modem aldım, bizimkilerin çok bir işi olmuyor 50gb bile yeter en gazla belki 100gb o da biz arada geldiğimizde killanırız diye.

    Merak ettiğim şu, şimdi mobil internetler kablolu gibi olmuyor diye bir zaman bahsi geçmişti, yani telefondah bağlandığında aldığın internet performansıyla sürekli bağlı kalarak aldığın internet performansı farklıdır, baz istasyonları mobillere göre dizayn edilmiş sürekli internet çekince sıkıntı olabilir diye bir şey hatırlıyorum, acaba bu konuda bilgisi olan var mı.

    Türkcell 50gb 280tl Türk telekom 50gb 170tl 100gb 270tl

    Bununla video konferans vb şeyler de yapılabilecek, normalde hız testi iyi gibi 10 15mbs ama bu bilgi doıru mu yani ben sürekli bi iş yapmak istersem sıkıntı yaşarmıyım  


    Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Mobilde uploadda kotadan düşüyor. Ayrıca çoğu tarife ve pakette kota 100'er kb olarak düşüyor. Yani 1 kb bile kullansan kotadan 100 kb düşüyor. O yüzden kota dayanmıyor.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2010
    Erkek

    Türkcell alacak gibiyim, Türk telekom iyi sonuçlar veriyor ancak kimse yokken biras kalabalıklaştı mı dayanmıyor kesinlikle, bir de hotspotta 2 3 kişi internet çekince epey bir yavaşlıyır sanırım değil mi


    Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    O işler aynen dediğin gibi düz mantık ilerlemiyor,

    süperBox ın bu yüzden çeşitleri var diye biliyorum, Örneğin ayda yüksek bir mebla 100 Gb in ödenen süperbox var bağlantı antenlerindeki vlan'lar özel. Bu yüzden pahalı. Söylediğin hızlar sana yeter ancak hotspot vs o konular farklı.

     

     

    siyahbereli tarafından 08/Şub/24 07:22 tarihinde düzenlenmiştir

    Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ocak/2010
    Erkek

    Türkcell data hattı aldım Tplink-mr6400 e taktım,  30mb yakın hız alıyorum, 3 4 kişi aktif bağlı olduğunda ve ara ara 10mb e kadar düşüyor, ancak genel manada hüç bir sıkıntı yok, cihazın antenleri harici, yani istenirse bu dışarıya bi kabloyla büyük anten de takılabilir, daha yüksek hıza ihtiyacım yok ama yine de türkcell aldım çünkü Türk telekom baz istasyonu meşgul olunca çok fazla sıkıntı yaşatıyormuş


    Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 444 Toplam Mesaj: 5
mobil internet taşınabilir internet