Turkcell Hat Fiyatı, Ucuza Almak Mümkün Mü?
-
merhaba
bir kaç aylığına köyde olucam ve sadece turkcell çekiyor, ordan çalışmak için hat alıcam. önerdiğiniz kampanya vs var mı internet için? gidip bayiye sordum, hat için 82 dedi, alacaktım tam biraz arge yapayım dedim. bazen nette göremediğimiz kampanyalar falan paylaşıyosunuz. yeni hat alacaklar için var mı bildiğiniz bir şey ?
bu arada kontorlü alıcam
-
Ay sonu bayileri tek tek dolaşacaksın hocam. Operatörler bayilere aylık kota koyuyor. Atıyorum her ay 500 tane faturalı, 1.000 tane faturasız hat satacaksın diye. Kotada bir kaç ay eksik verince bayi lisansını iptal ediyorlar. Ondan dolayı bayi eğer kotayı dolduramadıysa yarı fiyatına satıyor.
Mesala bizim burada Vodafone bayisi bir ara 1 liraya satıyordu. Uğraşmak istemedim ama sonradan keşke alsaydım 3 ayda 1 kontör yüklerdim dururdu kenarda diye pişman oldum.
Bu arada fiyat normal demişler. O para zaten devlete gidiyor vergi olarak. Telsiz ruhsatnamesi vergisi.
En ucuz hat Bimcell’de. 20 TL. Aradaki farkı Bim kendisi ödüyor. Ancak yeni sıfır hat alırsanız 3 ay numara taşıma yapamıyorsunuz.
mkyb tarafından 05/Haz/18 03:39 tarihinde düzenlenmiştir -
o bayinin sana verdiği hat ücreti HATTIN parası değil , türkiye de tüm operatörler sim kartı yeni hattı bedava hatta zararına satıyor.
çünkü devlet yeni hatlardan kol gibi vergi alıyor oradaki o para da devletin aldığı haraçtır hocam.
ucuza alma olayıda mkyb nin dediği gibi bazen bazı bayiler ki zamanında biz de yaptık ay sonları kotalarını tutturmak için ucuza yada bedavaya kontorlü hat açabiliyor fakat bu o bayinin şirket politikasıdır.
biz 2 yıldır yapmıyoruz öyle birşey , çünkü fiyatlar çok yüseldi ve karşısında kazandıgın şey azaldı
yeni hat kampanyalarını da direk burada görebilirsin
şuan haydigel kampanyası oldugu için hangi paketi seçersen seç 1 gb fazladan veriyor.
PanxeR tarafından 05/Haz/18 03:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Konuyu baltalamış gibi olmayayımda hazır açılmışken sorayım
Bizim köydede en iyi turcell çekiyor babama lazım o yüzden internet falan lazım degil konuşma uzerine en uygun tarife hangisi türktelekomdan geçiş yapacak böyle güzel tarife varmı bildiginiz.
-
carizart bunu yazdı
Bizim köydede en iyi turcell çekiyor babama lazım o yüzden internet falan lazım degil konuşma uzerine en uygun tarife hangisi türktelekomdan geçiş yapacak böyle güzel tarife varmı bildiginiz.
Faturasız Lifecell Avantaj 5GB paketi var: HY 500DK + 5GB Net + 100SMS = 30 tl
Bonusu Turkcell servislerinde.
- BiP’ten BiP’e 30 GB internet ile istediğin kadar ara, mesajlaş, paylaş
- TV+’ta geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar TV
- Fizy’de geçerli 5GB internet ile doya doya müzik
- Dergilik’te geçerli 5 GB internet ile istediğin kadar dergi ve gazete
- Yaani’de geçerli 3 GB internet ile doya doya araştır
- Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB internet ile istediğin kadar sosyal medya
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/lifecell-avantaj-5-gb-paketi#faydalar
Son olarak Gnçtrkcll varsa her 30 tl üstü yüklemede +1GB interneti yüklüyo hattına otomatik.
-
@mkyb ay sonunu kaçırdım ya, bu ay bitmeden gidicem, mayıs sonu bakaydım keşke
@panxer hacı biliyom dövlet baba sağolsun sıçtığımız boktan vergi alıyo. keşke operatöre gitse o para.
genç türkselli olmak için kaç yaşında olmak gerekiyo ? 91 liyim bana verirler mi genç türksel
-
yolbulucu bunu yazdı
@panxer hacı biliyom dövlet baba sağolsun sıçtığımız boktan vergi alıyo. keşke operatöre gitse o para.
genç türkselli olmak için kaç yaşında olmak gerekiyo ? 91 liyim bana verirler mi genç türksel
25 yaş altı 91 artık yetmiyor ama bir akrabanin kimliği ile yaptirabilirsin gnc
-
PanxeR bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
25 yaş altı 91 artık yetmiyor ama bir akrabanin kimliği ile yaptirabilirsin gnc
bende yegenin tc'siyle yaptim gncyi. lifecell kontorde daha ucuz sanki
-
Kernel_Panic bunu yazdıcarizart bunu yazdı
Faturasız Lifecell Avantaj 5GB paketi var: HY 500DK + 5GB Net + 100SMS = 30 tl
Bonusu Turkcell servislerinde.
- BiP’ten BiP’e 30 GB internet ile istediğin kadar ara, mesajlaş, paylaş
- TV+’ta geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar TV
- Fizy’de geçerli 5GB internet ile doya doya müzik
- Dergilik’te geçerli 5 GB internet ile istediğin kadar dergi ve gazete
- Yaani’de geçerli 3 GB internet ile doya doya araştır
- Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB internet ile istediğin kadar sosyal medya
https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/lifecell-avantaj-5-gb-paketi#faydalar
Son olarak Gnçtrkcll varsa her 30 tl üstü yüklemede +1GB interneti yüklüyo hattına otomatik.
Hocam internet lazım değil en uygun söyle bi tarife buldum turcelldeki arkadaş onun süresi bitti diyor
burada 30 haziran yazıyor dedim gösterdim ondan sonra tamam yapabiliriz beyefendi dedi sonrada elimizde konturlu geçişler için hazır kart kalmadı diyor artık yarın başka bayiye gidecem bu tarifeden yaptırıcam
sağolasın sende Kernel_Panic hocam
-
82 tlye turkcell veriyor sorun yok, Biz 100 liraya açık hat verince ooovvvv 😂😂
-
A101lerin bazılarında kilitli dolaplarda (pahalı kampanya ürünlerinin olduğu camekan) Vodafone kartları görüyorum bazen. Onlar ne ayak ? Bir iki defa sordum bilmiyordu çalışanlar :d