Turkcell Hediye İnternet?
-
Turkcellden hediye internet nasıl kazanabilirim?
3 gb var normalde yetiyor ama babaannenin yanındayız yetmiyor
en son yaniiyi indirdim 1 gb verdi
salla kazandan bi bok çıkmadı var mı önerisi olan
turkcell bip bi ara kampanyası geçerli mi hala ?
Sarı kutuyu niye kaldırdı bunlar 16 k puan boşa gitti
-
bip nokta bulma şeysi devam ediyor.
-
samaccc bunu yazdı
bip nokta bulma şeysi devam ediyor.
Hoca ta ebesinin şeyinde gösteriyor iyi bir şey veriyor mu ona göre gideyim
-
Boklu parçacı :D ayıp olmuş sanki insan bi başka bir şey yazar
SaviorAngel tarafından 01/Tem/18 22:48 tarihinde düzenlenmiştir -
valla bana geçen hafta izmitte oyle aklıma geldi otobüste açtım gbi nokta geld 250dk verdi 1 hafta.
-
Bipten gnc servisin takip et 2gb ,bipten grup kur ve birşeyler yaz 1 gb gelsin,kim 1 gb isteri dene
-
goller cepteyi indir , bol gol olucak maçı seç , her hafta gol sayısı * 100 mb veriyor
akmasada damlar :)
-
Bip'te soru kanalı var. Orada sorulan sorulara doğru cevap verince net veriyor.
-
şanslı nokta kampanyasından bol bol geliyor. alın telefonu elinize gezin kilo verin :P
yada gps spoofing
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
şanslı nokta kampanyasından bol bol geliyor. alın telefonu elinize gezin kilo verin :P
yada gps spoofing
Denedimde yemiyor. Bu adam bu kadar mesafeyi ışınlamayı bulmadıysa bu kadar kısa sürede gidemez diyor. Şanslı Nokta muhabbeti ve salla kazan aslında test. Şanslı Nokta ile abonelerin nereleri ziyaret ettiğine, anlık baz istasyonu yoğunluğu kontrol ediyorlar. Salla kazan ilede net vererek şebekedeki internet kullanmını test ediyorlar. 2019'da Turkcell Superbox üstünden evlere sınırsız 4G internet verecek söylentisi var. Gerçi heveslenmeyin ADSL'in 2-3 katı fiyatı olacak.
mkyb tarafından 02/Tem/18 15:20 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
yada gps spoofing
Denedimde yemiyor. Bu adam bu kadar mesafeyi ışınlamayı bulmadıysa bu kadar kısa sürede gidemez diyor. Şanslı Nokta muhabbeti ve salla kazan aslında test. Şanslı Nokta ile abonelerin nereleri ziyaret ettiğine, anlık baz istasyonu yoğunluğu kontrol ediyorlar. Salla kazan ilede net vererek şebekedeki internet kullanmını test ediyorlar. 2019'da Turkcell Superbox üstünden evlere sınırsız 4G internet verecek söylentisi var. Gerçi heveslenmeyin ADSL'in 2-3 katı fiyatı olacak.
Amk salla kazanından bana anca dakika veriyor ulan toplasan 1 saat konuşmuyorum telde