Türktelekom ADSL Santral Açığı
-
TürkTelekom ADSL Santral Açığı
Videyou indir
Arkadaşlar Türk Telekomda Şu Şekilde Bir Hatamı Desem Açıkmı Desem Var Yani Şimdi Siz Limitli Kullanıyorsunuz Eger Limitsiz Kullanan Birinin Şifresi ile baglanırsanız kotanız yükselmez bu durumda her ikinizde aynı anda baglanabilirsiniz ama şifresini kullandıgınız kişinin accsi sabit ipli olmamalı eger sabit ipli ise sakın girmeyin biriniz online iken direk ip çakışması olur.Şimdi denedik giremedik gibi sözler sarf edilecek aşagıda eminim yapacagınız tek şey azim yani 20 şifrede kesin 1 tane tutar çogu zaman hüsranla sonuçlanır ama çogu zamanda başarılı olur başarı olanagı yüzde 90 neden buraya yazın diyorum çünkü sizden kabul olmayan bir şifre başka bir arakdaşta kabul olabilir...Ayrıca bir tiyo daha vereyim şimdi başka birinin şifresi ile baglandınız ve bir yeri hacklediniz veya saldırdınız kimin şifresini kullanıyorsanız direk o adamı bulurlar sizi bulma ihtimalleri sıfır ben bir ara kimlerin şifreleri ile nereleri vurdum : ) neyse soru olursa beklerim Şifrelerin Date / Ratelerinide yazın Ona göre bilelim örnekKullanıcı adı : sanayi3@ttnet
Şifre : 123456
-
ılgınc?
-
Beyler boşuna niyetlenmeyin,çünkü Telekomun böyle bir acıgı vardı belki ama eskiden,karşınıza bir uyarı gelicek,başka kullanıcı adı ve şifresiyle girerseniz ve telefon numarası sorucak eee siz oranın telefon numarasını bilmediginize göre,gerci bilsenizde bir işe yaramaz hemen anlarlar.Pok yoluna gidersiniz...
-
evet ya iyi aydınlattın abi beni. ben de o kadar şifre kulanıcı adı degistiriyoruz neden cok azı ile baglanabildigimizi merrak ediyodum. sagolasın....
-
incelik bunu yazdı:
evet ya iyi aydınlattın abi beni. ben de o kadar şifre kulanıcı adı degistiriyoruz neden cok azı ile baglanabildigimizi merrak ediyodum. sagolasın....
Rica ederim...
-
savaseric@ttnet
1234567
5278605@ttnet
1234567
3649385@ttnet
1234567
semracekin@ttnet
1234567cemdemirbolat@ttnet
1234567sevilmamur@ttnet
1234567ahmetbaser@ttnet
123456
aliekberkazel@ttnet
123456
orhandokumaci@ttnet
123456arkadşlar ben dha 2-3gün önce uraştm bunları çaldm ama bunlarla girmeye çalışıorm olmuo.sizdede warsa yollayn deneyelm.bnm adsl kotalı we heray geçiorm.hdi arkdşlar bi el atın çözelm şu olayı
-
cetintural
3734387
kesin girio ama 6 ay cezası var bu işin -
girin okuyun arkadaşlar yaşamış bir insan olarak anlattım
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=21583 -
arkadaşlar boşuna denemeyin artık telekom kapattı bu açığı
-
çogu zaman hüsranla sonuçlanır ama çogu zamanda başarılı olur
bu nasıl oluyor ? :). -
ben nie videonun linkini göremiyorum:'(