Ucuzundan Windows VPS
-
Şu aşağıda yazacağım programı çalıştırsın, windows olsun, twitter ve feysbuka girebileyim, fıtık edecek kadar yavaş olmasın yeter..
En ucuza kaça kapatabilirim?
Lokasyon önemli değil, trafik de 100 gb yeter artar bile, fazlası olursa proxy server yaparım..
Selamlar
Windows:
- Win2000, Win7, Win98, WinVista, WinXP, WinMe
- Min 1.5 ghz CPU, 512 Ram, 20mb Hard Drive
-
hop
-
20 mb hdd nasıl kurmayı düşünüyorsun işletim sistemini lnux al vnc kurarsın onuda masa üstü gibi kullanabilisin
-
giriyon mu twitter işine :)
-
x-files bunu yazdı
20 mb hdd nasıl kurmayı düşünüyorsun işletim sistemini lnux al vnc kurarsın onuda masa üstü gibi kullanabilisin
Hocam kuracağım exe 20 mb boyutunda, yoksa 20mb hdd'ye ne sığdırayım ben :))
hipokondriyak bunu yazdıgiriyon mu twitter işine :)
Daha farklı bi plan var aklımda direk değil ama dolaylı yoldan tivitır :)
-
konu güzel bana da lazım bi vps ucuz yollu çok yüksek özellik olmıyacak hane 1 gb ram gibi belki de 512 bile yeter :)
-
http://aws.amazon.com/ec2/pricing/
windows free tier var, kredi kartını girmek zorundasın. incele
SharpShooter tarafından 10/Eki/12 07:43 tarihinde düzenlenmiştir -
ben zamanında dedim 24 gb ram 16 ghz işlemci boşa yatio vps isteyene ucuz yollu ayarlayalım dedim kimse siklemedi :D şuanda farklı bi yatırıma çevirdim o kısmı ne yazıkki :) yoksa yardımcı olmak isterdim
Gzx tarafından 10/Eki/12 09:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Gzx bunu yazdı
ben zamanında dedim 24 gb ram 16 ghz işlemci boşa yatio vps isteyene ucuz yollu ayarlayalım dedim kimse siklemedi :D şuanda farklı bi yatırıma çevirdim o kısmı ne yazıkki :) yoksa yardımcı olmak isterdim
Cok da degil iki ay olmus :( ne yaptin o kismi hocam
-
yukar 0.o
-
Noneyim bunu yazdıGzx bunu yazdı
Cok da degil iki ay olmus :( ne yaptin o kismi hocam
elden çıkarttım :)