Unutulan Wireless Şifresini Bulma?
-
beyler interneti alt komşudan çekiyom bi arkadaşım geldi laptopuna internet çekmemiz lazım ama ben wiereless şifresini unuttum google da bişe bulamadım tahgribatta böyle bi iprogram var diye duymuştum yardımcı olursanız sevinirim:::
-
modeme gir bak
öyle bi program var anında şifreyi gösteriyo olsaydı kimse şifreleme yapmazdı
-
dostum kendi pcimden giriyorum arkdaşımkinden girmemiz lazım kendi girdiğim pc deki wirelees şifresini gösteren bi pro var dı?(anlayacağın başka pc den değil zaten internet bağlantısı olan pc den şifreyi öğrenme ok.)
-
pardon ya yanlış anladım :-/
o programı ben de kullandım zamanında ama adını unuttum desem. çünkü pek başarılı değildi.
sen yine modeme girmeyi dene. şifrelenmemişse modem arayüzüne ulaşırsın. ordan mesela benim modem airties, wireless şifresini açık bi şekilde gösteriyo modem arayüzünden.
-
pardon ya yanlış anladım :-/
o programı ben de kullandım zamanında ama adını unuttum desem. çünkü pek başarılı değildi.
sen yine modeme girmeyi dene. şifrelenmemişse modem arayüzüne ulaşırsın. ordan mesela benim modem airties, wireless şifresini açık bi şekilde gösteriyo modem arayüzünden.
-
şifre senin bilgisayarında kayıtlıysa otomatik oalrak bağlanabiliyosan wireleskeyview diye program war o gösteriyo :)
-
modem arayüzüne girip şifreyi yeniden tanımlayamaz mısın tanımlanamaz mı ?
-
wireless sifresi kirma konusunda elimde bir kac saglam video mevcut .. ama yapabilecegini pek sanmiyorum.. tamam yapmak istesende.. ethernet kartin desteklemesi lazim .. web,wpa bunlar kirilabiliyor wpa2 biraz zor:)
-
wzcook.exe bu işini gorur pc deki kayıtlı şifreleri verir
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
wireless sifresi kirma konusunda elimde bir kac saglam video mevcut .. ama yapabilecegini pek sanmiyorum.. tamam yapmak istesende.. ethernet kartin desteklemesi lazim .. web,wpa bunlar kirilabiliyor wpa2 biraz zor:)
-----------------------------şu wpa kırma yontemini versende bi denesek eger wordlist yontemi ise bosver denemeye degmez
-
herşeyin bir hilesi vardır :)