Usb Belleği İki Partion Olarak Kullanmak - Bölümledirmek ?
-
Arkadaşlar Kingston DataTravel 4 GB USB Belliğim var ve ben bunu 1 GB ve 3 GB olamak üzere iki parta ayırmak ve bu şekilde kullanmak istiyorum
Aklıma Gelen Disk Yönetiminden yapmaktı ama disk i sil seçeneği aktif değil.
Google den arattım ve "SwissKnife V3" diye bi program öneriyorlardı onuda denedim, ondada diski sil yada diski bölümlendir aktif değil.
Bunu en iyi ve en kısa yoldan nasıl yapabilirim.
Yardımcı olan/olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
How to setup multiple flash drive partitions in Windows:
The following assumes that you have already Flipped the Removable Media Bit
- Navigate to Start -> Run and type diskmgmt.msc in the dialog box then click Ok
- From the disk management window, right click your flash drive and select the option to Delete Partition:
- Right Click your flash drive again and select the New Partitionoption:
- Follow the New Partition Wizard and create a "Primary Partition". Once you get to the dialog box to set the Partition Size, be sure to set the Size to be smaller than the drives capacity to leave free space for the next partition:
- Continue through the Wizard, giving your device a drive letter and formating the partition. I recommend a Fat32 partition.
- After you have created the first partition, you can create additional partitions using step 3-5 on the unallocated empty space that remains on the drive:
- Once finished, you should have multiple partitions on your USB flash driv < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> e that are detected and usable in Windows as separate drives
biraz copy paste olsada calisiyor -
Yukardaki yöntem bende işe yaramadı arkadaşlar 7-19 un PM olarak gönderdiği bir program vardı oda işe yaramadı.
Sonuç olarak yapmak istediğim yaptım ama windoz da değil tabiki LINUX ta halletim sorunu, nasılmı;
Pardustaki Gparted programı ile, windowsun disk yönetimine benziyor ama çok daha işlevsel ve sıfır pürüz :)
-
not alayım.lazım olabilir.tşkler
-
ilginc..belki lazım olabilir :)
-
bu neişe yarar? neyi kolaylaştırır?
-
ayni islemi windowsta da yapabilirdin
o yuzden linuxu bu konuda 1 adim ondeymis gibi yansitma..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
ayni islemi windowsta da yapabilirdin
o yuzden linuxu bu konuda 1 adim ondeymis gibi yansitma..
-----------------------------Sana ne oluyo be.... Sanki windowstan pay alıyor.....
Ayrıca Linux 1 adım değil en az 100 adım önde ;) hemde birçok alanda bu kadarda iddalıyım.
Ayrıca bi ton şey denedim windowsta olmadı ama sende bişeyler önerirsen zevkle denerim tabi denemediğim bişeyse.
Denemediğim bişey kaldığını sanmıyorum ama.....
-
windowcusuylu linuxcusuyla hepimiz kardeşiz
-
linux iyi güzel ama windows un kapsamlıgına bak en basitinden türksell onların mk kazıklıolar vodafone daha iyi değil mi daha iyi babama diorum ki gel baba vodafon yapam seni daha ucuz falan olmaz o cekmez olmaz o böyledir olmaz o söyledir yani windows un kullancısı cok linux un türkiyede baya bir reklam yapması lazım millet bilgisayarı windows sanıo ama linux hani güzel bi işletim sistemi hele ki oyun falan oynamayanlar için süper performans oalrak ta görünüm olarakta istedigini kolay yoldan veren bi işletim sistemi bence falan filan kanımca ögle böle:W
-
güzel paylaşım dursun burda