Video Converter (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Mürid kardeşlerim indirdiğim ne kadar converter warsa da bi türlü istediğim gibi bişe bulamadm.İndirdiklerim de çevireceğim formatın yarısını çeviriyor diğer yarısını çevirmiyor ya da pc nin codeclerini bozuyor.Da demin indirdiğim bir converter da bs player ı bozdu.bs player ın ekranı ters düz oldu.Sizden hem güvenebileceğim hem de rahatlıkla kullanabileceğim bir converter istiorum.Ayrıca bs player soruna çare??

Şimdiden emeğinize sağlık.TEŞEKKÜRLER

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    total video converter 10 numara derim ve giderim

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    Total video convarter iydir katılıorm hacı .

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek
    Arkadaşlar serial i ile birlikte upload edebilecek warsa süper olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumsearch.asp   :)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

Total Video Converter 3.14

Tıkla Hacım

Serial :

94D7F253-97DB21CF-77BC98D8-6F456A41-BE943BE4-A0A3B2E0-16059D78-D7D2FE36-0DE33BC7-D866E316-C5811727-327512BB-AF3D58FF-07E5A488-DF33AE98-1A620514

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

total video converterı önermem hiç yükleme ben sana xilisoft u verim on numara bundan iyisi şamda kayısı :)

http://rapidshare.com/files/208007331/Xilisoft.Video.Converter.Ultimate.5.1.22.0310.IQ8Y1.rar

xilisoft video converter ultimate 5.1 dir bu serial içinde olmalı  ( 5.15 i çıktı güncelleme yaparsın )

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hocam bende bi aralar #1 video converter kullanırdım öneririm güzel bir programdı...

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

total video converterı önermem hiç yükleme ben sana xilisoft u verim on numara bundan iyisi şamda kayısı :)

http://rapidshare.com/files/208007331/Xilisoft.Video.Converter.Ultimate.5.1.22.0310.IQ8Y1.rar

xilisoft video converter ultimate 5.1 dir bu serial içinde olmalı  ( 5.15 i çıktı güncelleme yaparsın )

-----------------------------
    saolasın bilader xilisoft çok makbule geçti

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    önemli deil dostum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Pardusta da var adını unuttum.Çok sağlam valla cillop gibi.Serialsiz keysiz.Tertemiz mis gibi.Üstüne pra veriolar.Pardus kullanın.xD

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 1071 Toplam Mesaj: 11