Visual Basic 6 İle Vbulletin Sitelerden Link Çekme
-
Merhaba arkadaşlar vb6 da nasıl yapabiliriz mesela vbulletin bir film sitesinde trdublaj bölümündeki tüm linkleri çekmek istiyorum (filehosting yani fileserve,wupload gibi) linkleri almak istiyorum ve bunu bir pc de bir yere kayıt etmesini istiyorum nasıl yapabiliriz acaba ? zormudur
yani istediğim trdublaj bölümndeki tüm filehosting linklerini pc me kayıt etmesini istiyorum...
-
php ile yapsan daha iyi olur kanısındayım.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
php ile yapsan daha iyi olur kanısındayım.
-----------------------------php bilgim hiç yok :S
-
bunu yapan php botlar var yanlız ücretli oluyor. vb ile olcak iş değil.
-
FOXXLY bunu yazdı:
bunu yapan php botlar var yanlız ücretli oluyor. vb ile olcak iş değil.
-----------------------------geçen bir bot yapdırdım 20 tl e gitttik bir siteye özel yapdırdık :S keşke vbulletinlere yapdıraydım :S
-
Öyle bütün vbulletinlere falan diye yapılamaz temaya bağlı bot, Vbde yapmak istiyorsan curl yerine inet kullan az çok aynı mantık..
-
inetle textboxa tökebilirsin kodları, kaynağı görüntüle gibi aynı sonucu verir, yapılır gayet, inetle sayfayı aç, kodlarını textboxa dök, gerisi string işlemi zaten.
-
bir örnek proje kodu paylaşabilecek var mı?
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------www.planet-source-code.com burada çok örnek var
-
SpermMan bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------www.planet-source-code.com burada çok örnek var
-----------------------------özel olarak bu konuyla ilgili koddan bahsetmiş olabilir miyim?
-
inet ile kaynak kodlarının çek
site.com/showthread.php?t=1 adresin sonundaki değeri artırarak, tüm konuları gezdirirsin. kaynak kodda string işlemleri yaptırıp çekiceksin