folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Xbox Alacağım Fikirlerinize İhtiyacım Var

Xbox Alacağım Fikirlerinize İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

arkadaşlar bugün xbox alacagım ama tam olarak aklımdaki soruların cevabını bılmedıgım ıcın kararsız kaldım.

öncelikle eski sürüm alıp fw attırırsam ne gibi sıkıntılarım olur nerden kazanmış olurm ne kaybederım (live olarak oyun oynamak dışında)

eski sürüm alırsam kadıkoy tarafında oturuyorum nereden almamı önerırsınız

yeni sürüm alırsam ne tür kazancım olur bunuda bılmek ıstıyorum ve en uygun fıyata nereden alabılırım ?

konuyu geyığe cekmezse arkadaşlar sevinirim şimdiden teşekkür ederim okuyan herkese  :)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

x narin bi cahiz eğer hardcore oyuncuysan pek dayanmayabilir sana. Ama slim test etmedim şu ana kadar yani nasıldır bilemem ama ps3 köpek gibidir. Çalış babam çalış jb de çıktı oyun sorunu yok artık. ha gow2-3 falan filan ayağı var x de ama ps3 ün de kendine göre oyunları var. tercihim ps3 ama x de olsa fena olmaz. param olsa ikisini de alırım. :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hoca alet sürüm yeniledikçe sorunlarından arınıyor 3 kırmızıyı görme :)

xbox 360 slim + natal alırsan bence en iyisini yaparsın . 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

xboxun 3k sorunu çıkma oranı en fazla ps3 ün sarı ışık çıkma oranı kadardır yani kalktı o artık. ama gidipte kapalı yerde hava almayacak şekilde koyarsan tabiiki olur aynı yere ps3 ü koy o da olur her neyse;

yeni sürümden kastın sanırım slimden bahsediyorsun donanım olarak slim yeni nesil işlemci kullanıyor ancak oyunlarda bunu pek farkedemezsin yani slimde oyun daha iyi olur diye birşey yok slimin avantajı kinect (natal teknolojisi ama adı kinect dir) e tek kabloyla bağlanırsın wireless ı vardır bir de daha küçüktür daha sessizdir.Eski kasaların wireless ı yoktur ayrıca bir aparat alman gerekir ama gerek yok wireless la bağlancaksan xboxlive a slim almanı öneririm sonuçta teknolojisi yeni.

Cihazı fw'li alırsan bildiğin gibi kopya oyunları çok güzel birşekilde oynarsın live a da girersin ama sürekli bir banlanma korkun olur :D 2 sene önce kadar bi ban dalgası oldu mesela bütün kopya oyun kullananlar çatır çatır bir anda banlandırlar microsoft live ı kuvvetli tutmak için sanırım müsade ediyor 2 senedir ama yine de her an olabilir ne zaman ban dalgası çıkar bilinmez.Ben de mesela fw li kullanıyorum ama live'a şu ana kadar hiç girmedim kendi cihazımla. Arkadaştan giriyorum ara sıra.Sözde yeni ban dalgasını bekliyorum olsun giricem :)) . Ama çok saçma sen gir yine de sonuçta girmeden de offline takılıyosun banlansan da offline takılabilirsin sorun olmuyor :) Xboxun zevki Live da çıkar söyliyim mükemmel derecede zevklidir PSN deki gibi de takılma felan olmaz.

Xboxu kadıköydeki Kahraman elektronikten almanı öneririrm ben ordan aldım oyun almaya da oraya gidiyorum internetten indirmekle uğraşmıyorum 7.5 Tl zaten :D Kahraman Elektronik'e git donanımhaber forumndan geliyorum biraz da indirim yaparlar.Güvenilir insanlardır ayrıca çakallık da yapmazlar.

yeri çok kolay o yazıcıoğlu pasajının önünden geç ilk sağdaki sokağa gir hemen 2. dükkan zaten google amcaya kahraman elektornik diye yaz harita çıkar kolay bulursun.

Sonuç oalrak xbox al. Xbox candır, canandır :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

eyvallah babalar cok saolasınız varolasınız sımdı dıyosunuzkı yanı fw li al ama fw li alırsam ne önerirsiniz mesela arcade mi alayım yoksa ne alayım yardımcı olursan sevınrım xpert 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:
    -----------------------------

eyvallah babalar cok saolasınız varolasınız sımdı dıyosunuzkı yanı fw li al ama fw li alırsam ne önerirsiniz mesela arcade mi alayım yoksa ne alayım yardımcı olursan sevınrım xpert 

Eğer slim almayacaksan, elite model'in jasper boardını al. Birde ben her hafta bir oyuna 150 tl veririm diyorsan fw yaptırma yada bir yurt dışı bağlantın varsa

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

fw'li ya eski kasa arcade veya elite alabilirsin ya da yeni kasa slim alabilirsin eski kasa olarak arcade + 120 gb harddisk almanı öneririm daha ucuza geliyor ama yok üşenirim diyorsan direk elite al ben arcade + 120 gb hdd aldım.donanımhaber de xbox konularına bir göz at derim baya detaylı birşekilde tartışıyorlar herşeyini.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

Clostridium bunu yazdı:

fw'li ya eski kasa arcade veya elite alabilirsin ya da yeni kasa slim alabilirsin eski kasa olarak arcade + 120 gb harddisk almanı öneririm daha ucuza geliyor ama yok üşenirim diyorsan direk elite al ben arcade + 120 gb hdd aldım.donanımhaber de xbox konularına bir göz at derim baya detaylı birşekilde tartışıyorlar herşeyini.

baba okadar detaylı tartıştılarkı bu kahraman elektronıkten alınan kollarda hemen hemen cogunda sorun var ama urun kalıtesı cartı curtu konusunda herkes kadıkoyde orayı onerıyor bana sımdı aklımda soru ısaretlerı kaldı valla napcam bılmıyorum sen ne önerırsın ? arca +120gb alsam ona fw attırsam her yenı cıkan oyunu fılan rahat rahat oynayabılırmıyım dersın ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

baba okadar detaylı tartıştılarkı bu kahraman elektronıkten alınan kollarda hemen hemen cogunda sorun var ama urun kalıtesı cartı curtu konusunda herkes kadıkoyde orayı onerıyor bana sımdı aklımda soru ısaretlerı kaldı valla napcam bılmıyorum sen ne önerırsın ? arca +120gb alsam ona fw attırsam her yenı cıkan oyunu fılan rahat rahat oynayabılırmıyım dersın ?

kesinlikle oynarsın bir sorun olmaz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrakurt
    ultrakurt's avatar
    Erkek

Kinnect teknoloji olarak daha emekleme aşamasında ztn türkiyede satış fiyatlarını görünce baya bi beklemeye alcan kendini kinnect için.Sana tavsiyem Ztn wii hd isminde yeni konsolunu açıklamış yani bir yıl sonra maksimum hepsi yeni konsollarını acıklar sende slim'e vercen parayla yeni konsol alırsın :D tabii yurtdışından almıyorsanki,ztn ordan alıyorsan 150 dolar fln olması lazım arcade pack al kinnect ztn üç beş oyun var öyle onlarda cocuk oyunları gibi yani.Fw olayı senin seçimine kalmış,korsan için alıyorum diyorsan fw atdır fakat unutma dvd parası pahallı gelicek muhtemelen bi kaç defa 25'lik boş dvd alımından sonra bidaha almicağın için şöylede diyebilirsin üç beş oyunum olsun onlarıda online oynim bunuda düşün ha illa diyorsan,korsan olsun jtag yapmayı araştır jtag'lı al hiç dvd masrafı olmadan hdd'ye at calıştır şeklinde oynarsın.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Kinect filan salla hocam ya tuşlara basacaksın o tuşu hissedeceksin oyun bu! :)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
Toplam Hit: 1331 Toplam Mesaj: 11