folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yunanistan Adalarını Satıyor

Yunanistan Adalarını Satıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Türkiye'nin uzun süreli mücadelesine rağmen ozan Anlaşması ile "Silahsızlandırılması koşuluyla" Yunanistan'a terketmek zorunda kaldığı Ege adaları, komşunun yaşadığı krizle özelleşmek üzere.

İngiliz Guardian gazetesi, hükümetin adaların kamuya ait bölümünün bir kısmını, zenginlere ve lüks turistik tesis inşa edecek girişimcilere satmayı ya da uzun süreli kiralamayı düşündüğünü bildirdi.

Habere göre; Yunanistan, bu strateji sayesinde bölgeye yeni yatırımlar çekerek istihdamı ve vergi gelirlerini artırmak istiyor.

ÜNLÜ OLİGARK DA PEŞİNDE
    Guardian, hükümetin ayrıca yapılacak yatırımlarla adalardaki altyapı sorunlarını çözmek istediğini yazdı . Emlak uzmanları bazı adaların zaten satılık olduğunu ve bu adalara daha çok Rus ve Çinli zenginlerin ilgi gösterdiğini belirtiyor.

Yunan adalarıyla ilgilenenler arasında Rusya'nın en zengin kişilerinden Roman Abramoviç'in de ismi geçiyor.

Yunanistan'ın özelleştirmeyi düşündüğü bölgeler arasında ünlü Mikanos Adası da bulunuyor. Adanın üçte biri kamuya ait ve hükümet, bu bölge için yapılacak teklifleri değerlendirmeye hazır görünüyor.

Yunanistan'ın irili ufaklı yaklaşık 6 bin adası bulunuyor. Ancak bunlardan yalnızca 227'sinde yerleşim görülüyor.

------------------

bence milli mesele haline getirilmeli o adaları türkler almalı

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Bence de hoca. İlerde param olursa hep bi ada almayı hayal etmiştim ama olmadı.

Türklere wermezler onları

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence de hoca. İlerde param olursa hep bi ada almayı hayal etmiştim ama olmadı.

Türklere wermezler onları

parayı weren düdüğü çalar olayına getirirlerse öle de bi werrler ki..

yıllıardır adalar yüzünden dır dır yediler beynimizi şimdide satıolar mı :S

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Bu adamlara sağlam bi gusül abdest şart. Önce felaket bi yangın, şimdi ekonomik kriz.. Bakalım sırada ne var?..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne kadar ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

adamlar türkmü zengin yunan ve turizmci birine satacaklarmış

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

tigin59 bunu yazdı:

adamlar türkmü zengin yunan ve turizmci birine satacaklarmış

ruslar ilgilenmezdi o zaman :)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahribat olarak para toplayalim, soyle marmaris e nazir guzel bir ada alalim, adini TBT adasi koyariz, sadece tahribat muritleri tatil icin kullanabilir. Cok ragbet olursa yine para toplar bu sefer pansiyon dikeriz. Iyi olmazmi?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alan türk vatandaşı olmaz b izde öyle yaparız

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

Türklere vermezler o adaları hocam...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

sniperscope bunu yazdı:

tahribat olarak para toplayalim, soyle marmaris e nazir guzel bir ada alalim, adini TBT adasi koyariz, sadece tahribat muritleri tatil icin kullanabilir. Cok ragbet olursa yine para toplar bu sefer pansiyon dikeriz. Iyi olmazmi?

çok güzel fikir bende düşünmüştüm kaç para olacakta sanki bana toplar alırız bir tanesini icara veririz olmadı minik paralar karşılığında kiralarız kamp kurdururuz paraya para demeyiz :D

Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 11