Bu Gitara Bu Para Değer Mi ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2008
    Homo

    Emanuel çok güzel yazmışsın be abi...


    Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Hacı eğerki henüz almadıysan alma :)

     

    Ne çalacağına iyi karar ver; 

    -Elektro gitarda illaki pedal gerekiyo,istediğin şeyi yapamıyosun yoksa. (ac/dc-kiss favori gruplarım.Yani hard rock falan hoşuma gider,daha bikaç saat önce de Troy Stetinanın Total Rock Guitar kitabındaki egzersiz parçalarıyla uraştım ama o ton benim aletlerden çıkmıyor işte aynı şekilde çalıyo olsamda :D)

    -Elektro gitar konserlik, stüdyoluk alettir. Her istediğin yerde çalamazsın. Heleki benim gibi şehir dışıda öğrencilik yapıyorsan amfi taşımak büyük dert. Eğerki illa elektro alacam dersen al ama amfini ufak al ki taşıması sorun olmasın :D

    -En ucuzundan bi elektro gitar alsan birde amfi sana nerden baksan 300-400e patlar hatta benim gibi sıfır alcam dersen(ki sıfır alet insana daha çok heves verir)

    500-550 değilmi?

    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=7045&gid=230  bak 450 liraya akustik gitar sana. Hemde orta kaliteden belki biraz daha iyi bişey. Araştır bu gitarı istersen. Dandik bi elektro ve amfi alacağına kaliteli bi akustik al daha iyi bence.

    -Akustik gitarda elektroda olabileceğin kadar hızlı olamazsın çünkü perde ve tel araları daha geniş. Ayrıca kesik kasa akustik almamışsan son perdelere uraşmak daha bi zor olur eğer son perdelere kadar gideceksen.(Son perdelere pek gidilmez ama gitarının perde sayısına bağlı birazda :D mesela 19 perdelimi 22 perdelimi ne bi klasik gitarım var şu ucuz gitarlardan. 12. perde tam sapla gövdenin orlarda olduğu için 15. perdeye gitmek bile zorluyor insanı, o yüzden kesik kasa biraz daha rahattır.)

    İyice düşün işte. Hangi gitarı alacağını en son düşün, ilk önce ne tür bi gitar alacağını düşün.

    Yarım yamalak yazdım sanırım ama bu dediklerimi ipucu kabul et :p


    :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

    aradan baya zaman geçmiş ama yazayım en azından niyeti olanlar okur da hatadan döner..

    öncelikle 2 nota basıp gitarcıyım diye geçinenlerden sakın ola tavsiye isteme, bu tavsiyeler ileri seviyelere varabilececeğin varsa bile seni soğutabilir müzikten. kesinlikle ve kesinlikle ne tarz müzik yapacaksan o müziğin enstrümanıyla başla. klasik müzik çalacaksan klasik gitar, blues rock çalacaksan elektro gitar pop çalacam diyosan akustik vs vs.. yani yok şundan başla tuşe gelişir bilmemne zartturu zurtturu bunlar saçmalık çünkü tamamiyle farklı enstrüman klasik ve elektro gitar, bir çello ile bi kemençenin arasındaki fark gibi bişe.. başlangıç olarak ta kötü gitarlarla,ekipmanla başlamayınız. bu da soğutabilir..


    Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
Toplam Hit: 3590 Toplam Mesaj: 24