folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını



İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    https://www.youtube.com/watch?v=Q1ydPLuUGG0

     


    Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    bunun bir tık üstünde Uzaylı Birleşik devletleri olacak, tahminimce dünyanın herhangi bir yerinde bir gurup robotları geliştirip vs dünyaya uzaylılar geldi orayıda ele geçerdi artık orada yaşıyorlar bir bütün olup tüm dünyada tek yürek olup onlarla baş etmeliyiz falan gibi insanlara korkular salacaklar.

    valla ben sıkıldım imdat amk diye bağırmak istiyorum, şurda 50 60 yıl yaşayıp gideceğiz bi rahat vermediler


    Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    FireX bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı
    FireX bunu yazdı

    "Bir sabunun öldürebildiği virüsün ilacı nasıl bulunmaz sözü" ciddi midir ironidir bilmiyorum, ancak bu iş bu kadar kolay ilerlemiyor. Asıl sorun virüsü öldüren maddenin vücuda zarar vermemesi. Dinciler genel olarak, insanları diğer canlılardan ayırdığından, onlara uzaydan inmiş muamelesi yapıyor. Oysaki o virüs de, bakteri de vücudumuzdaki hücrelerle Benzerlikler taşıyor. İşin diğer tarafı bir de makro düzeyde alınan kimyasalın, hormonal bozukluklara, kandaki sıvıya zarar vermesine, elektrokimyasal dengenin bozulmasına vs. çok sayıda şey var.

    Elon Musk ın söyledikleri ciddi ama sabun meselesini makara amaçlı paylaştım ama konu taa dincilere kadar gitmiş. Dediklerinde haklı olabilirsin ama yine de bu kadar atar, fazla gibi. Biraz sakin ol hocam.

    Ortada dile getirilmiş bir gerçek var. Diğer yandan, ben bu forumu en son bıraktığımda ota boka atlayıp etrafı uyaran, her şeyi kendisine vazife biçenlerin bir yer olarak hatırlamıyorum. Sabahtan akşama kadar link paylaşıp okuyun o zaman. Benim zaten burada bulunma amacım tümüyle farklı. Burada özellikle bana saldırıldığını biliyorum. Zaten buraya yazdığıma da pişman olduğumu söyleyebilirim. Konu açılmasaydı geri dönmezdim ve bu kadar rezilliğe bulaşmamış olurdum. Ben bu yaşananları her ne sebeple olursa olsun asla unutmayacağım. Yapılan saygısızlık ve kötülükler dağı aştı. Bu ülkeye verdiğim her şey için iliğime kemiğime kadar pişman oldum. Yolun sonunda buradaki tüm mesajlarımı sildirip gitmek dışında bir düşüncem yok.

    ya dostum sen sana yönelik forum'da olumsuz olan kişileri cümleleri sallama, dinci dinsiz önemli değil. sen onlara , onlar sana  kesinlikle muhtaç mı, değil. 

    bu nedenle, sen  yorumunu yap, olumsuz yorumları dikkate alma(bence).

    bıraktığın link'lerden birini not aldım, ama bakamadım henüz. 

    kal sağlıcakla.,

    bu arada,  koyu renkli olan yerler önemli.

    ~@~

    kendime not, @Obie'nin " Covid-19 ve Zombi Salgını" başlığı olunacak. 

     

    RitmFarbRacourci tarafından 16/Kas/20 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Şubat/2014
    Homo

    İnsan vücudu o şartlara dayanabilecek kadar güçlü değil.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2003
    Erkek

    Mehmet karahanlı için buradayım , taraf deyilim. Meraba


    Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek

    ÖZET İSTEYENLER İÇİN

    Kuduz ve sars-cov-2 sokak ağzı ile KORONA beyin duvarını aşan 2 nadir virusler olarak gösteriliyor.

    Kuduz virüsünün belirtileri ve sonra ki aşamaları anlatılmış ve videolar eklenmiş, kuduz olan kişilerin beyinsel işlevlerinin hasar gördüğü ve hasar gören beyin hücrelerinden ötürü insanların his / düşünme / empati vb yetkinliklerini kaybedip adeta filmlerde ki gibi zombi vari durumlara dönüşmesi anlatılmış.

    Şöyle ki ; Kuduz ile ortak belirtileri olan bu covid virüsünün gelecek yıllar da bir harmanlaması olarak insanları fimlerde ki gibi zombi vari organizmalar haline getireceğinden bahsedilmiş. kuduz insanlara nasıl etki yapıyor ki sorusunun cevabı da zaten @obie nin ilk mesajında yer almakta. orada ki 4 videodan en altta ki video'da hasta 10dk içerisinde gidiyor. son evre olarak solunum sisteminin iflası ve ağızda köpürme durumu, kuduz beyinsel işlevlere zarar verdiği için hasta zaten dünya ile ilişkisini kesiyor, o videoda ki göz ve kas haraketleri tamamen refleks olarak beyin tarafından veriliyor, anlamlı ve sebep-sonuc bağlamında yapılan hareketler değil tamamen kasılmalara bağlı. SONUÇ OLARAK : ilerleyen yıllarda harmanlama bir virus ile insanların beyinsel işlevlerini kaybedip, ısırma harici bulaşım yapabileceği ve büyük kitleler halinde dünyanın mahvolacağı durumudur.

     

    ------KİŞİSEL YORUM--------

    Beyin sadece bir kelime değil, rabbimize şükürler olsun. Videolar da kuduzdan kaynaklı beyinsel işlevlerin yitirilmesi sonucu insanların nasıl bir hale geldiği görülmekte. aleksander, epilepsi , sinir sisteminde ki bozukluklar yani nörolojik rahatsızlıklar aslında dünyada ki en büyük çözülmesi gereken hastalıklardır.

    diğer taraftan, virus vb muhabbetler için diyorum, yani birileri tarafından tetikleniyor, sırf belirli amaçlar için dizayn ediliyorsa, kardeşim şurada yaşayacağımız 60-70 sene bir salın, tabii bu dizayn eden ve o amaç uğruna çalışanlar da her nesil için değil, toplu insanlık temizliği için uğraşıyor vs olabilirler.

    hiç bir zaman birileri tarafından üretildi vs gibi cümleler kullanmak istemem, sadece varsayımdan bahsettim.

    ----------------------------

     

    Roark tarafından 15/Kas/20 23:37 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2008
    Erkek

    Edit: Ne olur ne olmaz..

    Çok eskiden şöyle bir şarkı dinlemiştim bugün aklıma gedi. ... illuminati şeysi.. 
    https://youtu.be/LXYa42gNZgY?t=166


     

     

    LhaNeT tarafından 16/Kas/20 00:43 tarihinde düzenlenmiştir

    Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2007
    Erkek

    hayattan soğuttunuz. kovit kuduz.. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek
    FireX bunu yazdı
    Metanet bunu yazdı
    FireX bunu yazdı

    "Bir sabunun öldürebildiği virüsün ilacı nasıl bulunmaz sözü" ciddi midir ironidir bilmiyorum ancak bu iş bu kadar kolay ilerlemiyor. Asıl sorun virüsü öldüren maddenin vücuda zarar vermemesi. Dinciler genel olarak insanları diğer canlılardan ayırdığından onlara uzaydan inmiş muamelesi yapıyor. Oysaki o virüs de, bakteri de vücudumuzdaki hücrelerle benzerlikler taşıyor. İşin diğer tarafı bir de makro düzeyde, alınan kimyasalın hormonal bozukluklar, kandaki sıvıya zarar vermesi, elektrokimyasal dengenin bozulması vs. çok sayıda şey var.

    Dinciler nedir sayin keko bey aciklar misiniz? 

    Keko senin anandır, ruh hastası şizofren. Dinciler senin gibi cahil ve aptal insanlar demek. Kendi kendine mesaj atarken defalarca kez yakalamışlığım var seni. Buraya itle köpekle atışmaya, kendisini akıllı sanan mallara bana üstü kapalı hakaret ettirmeye gelmiyorum. Herkesin kendisine göre bir stratejisi var. Zamanı gelince ortaya çıkacak. Herkes rahat olsun.

    Ya bu FireX 10 sene önce yazıştığımız, şahsına münhasır, developer olan, faydalı bir çok şey yazmış ve hatta kendi Türkçe programlama dilini çıkartmış olan FireX ile aynı kişi mi ? Acc yi mi sattı, hacklendi mi ne oldu bu eleman böyle bir eleman değildi ya durduk yere bodoslama giren falan..

Toplam Hit: 38783 Toplam Mesaj: 145
sars mers lyssavirus sars-cov-2 mehmet karahanlı covid19 zombi kuduz rabies