folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Önlisans-Lise Kpss Soru Sayısı 120 Oldu



Önlisans-Lise Kpss Soru Sayısı 120 Oldu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    BASIN DUYURUSU

    (2 Kasım 2010)

    2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans

    İki yılda bir yapılan ve 26 Eylül 2010  tarihinde  yapılması  planlanan  2010-Kamu Personel  Seçme   Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010 tarihinde yaklaşık iki buçuk milyon adayın katılımı ile yapılacaktır.

    Bu sınav için başvuru yapmış adayların sınava girecekleri sınav merkezlerine atamaları yapılmış ve sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin adaylara postalanmıştır. 28 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek sınav için adayların sınav yeri ataması yeniden yapılmayacak ve yeni bir Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar 28 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek sınava, daha önce adreslerine gönderilmiş olan, sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010  tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile gireceklerdir.

    Adaylara gönderilmiş olan Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin arka yüzündeki uyarı bilgileri, alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle, geçerliliğini yitirmiştir.  ÖSYM tarafından bütün adaylar için kalem, silgi, şekerleme ve peçete temin edileceğinden adayların sınava kalem, silgi, kalemtıraş, yiyecek içecek, kol ya da cep saati getirmemeleri gerekmektedir. Adaylar sınava sadece, Sınava Giriş ve Kimlik Belgelerinin aslını, özel kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı veya pasaport) ve bir vesikalık fotoğraflarını getireceklerdir. Sınav güvenliği açısından adayların sınava gelirken bu belgelerinin dışında herhangi bir eşyayı sınav binalarına getirmemeleri önemle hatırlatılır. Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacaktır. Sınav güvenliği ile ilgili bütün ÖSYM duyuruları bu sınavda da geçerli olacaktır. Güvenlik tedbirleri kapsamında yada her türlü diğer nedenlerle ÖSYM’ye iletilecek sağlık raporları için son başvuru tarihi 24 Kasım 2010 Çarşamba günü mesai bitimine kadardır. Bu tarihten sonra ÖSYM’ye erişecek raporlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

    Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi eline geçmeyen veya kaybeden adaylar, sınavın yapılacağı hafta içerisinde ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından bu belgelerini ücretsiz olarak yeniden edinebileceklerdir.

    Sınav tarihinde, özellikle doğu illerimizde, havanın daha erken saatlerde kararması ve bir elektrik kesintisi durumunda adayların mağdur olmaması amacıyla, Devlet Personel Başkanlığının da görüşü alınarak sınav süresi sabah (ortaöğretim) ve öğleden sonra (önlisans) oturumları için 2 saat ve testlerin kapsamları aynı kalmak üzere, her iki oturumda da sorulacak soru sayısı 120 olarak yeniden belirlenmiştir.

    Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

    ÖSYM BAŞKANLIĞI


    Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AglayanCocuk
    AglayanCocuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2010
    Erkek

    Önceden kaç soru vardı ki? İlk defa gireceğim için heyecanlandım..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2010
    Dişi

    şeker de mi dağıtacaklar :D hadi hayırlısı az kaldı bu arada bozuk parada götürmeyin topluyorlarmış karışmış falan baya zorluk çıkmış..


    Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    AglayanCocuk bunu yazdı:
    -----------------------------

    Önceden kaç soru vardı ki? İlk defa gireceğim için heyecanlandım..


    -----------------------------

     

    önceden 150 soru vardı. şimdi sorular 120 ye indigine göre dahada zorlaşacak tahminim...zor bir sınav bekliyor yani bizi


    Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Önceden 150 soru vardı şimdi 120 soru var. Sınavda 2 tane kurşun kalem, silgi, kalemtraş bir tane naneli olmak üzere yanlış hatırlamıyorsam 2 tane şeker vermişler. geçen haftaki sınav itibari ile. bakalım nasip bize inşallah kendi kalemim harici pek kullanamıyorum ama yapoacak birşey yok..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolf_34
    Wolf_34's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Ağustos/2009
    Erkek

    Belki de şekerleri haırlı çıkar zihin açıklığı verir...)


    DALIMIZI KIRANIN AĞACINI KÖKTEN KESERİZ,,,,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    ösym bu işin iyicene bokunu çıkardı.Cebindeki bozuk parayı,parmağındaki yüzüğü bile çıkartıyolarsa yazık artık.bunları yapan işi yukarıdan hallediyo,sınav salonunda kopya ile değil.Bu sadece kopya çekmeyenlere eziyet.

    İnsanlara parmağındaki yüzükle geçmesine izin vermiyorlar ama bir türbanlı o şekilde girebiliyor.Sadece kulağına bakılıyor.Cihazı içeri sokacak olduktan sonra elbisesinin bir yerine saklar,içeri girince de tuvalete yönelir,orada kulağına yerleştirir cihazı.İçeride de kimse fark etmez.Bunu duyunca acaba ben de mi türban takıp gitsem diye düşündüm.Sen erkeksin diyene de sana ne bu da benim dinim derim.İşte bu çifte standart.

    durum bu hale geldikten sonra en güzeli girişte soyunma kabini olacak,herkese birer peştemal verecekler,ayaklarına da birer takunye,al sana güvenli ortam...


    Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Nisan/2007
    Erkek

    turbanla sokuyor yuzukle sokmuyor vay aq..


    Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    orospuluk afedersin.

    neyse kimse kopya çekmesin. kimse torpille atanmasında ne sorarsanız kaç tana sorarsanız sorun ibneler.


    tabi lan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Dişi

    demirci bunu yazdı:
    -----------------------------

    turbanla sokuyor yuzukle sokmuyor vay aq..


    -----------------------------

    aynen nerden bilcem ben o türbanın içinde dinleme cihazı olmadığını ne bu yaw adam gibi soru hazırlayamazlar hazırlarsa dağıtırlar pislikleri açığa çıkar bu sefer soru sayısıyla oynarlar yazık yazık.


    dewdim dewrildim geldim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Temmuz/2010
    Dişi

    kobay olduk valla...son girişimiz olur inş.. :)


    Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
Toplam Hit: 2957 Toplam Mesaj: 17