2020 Google SEO Rehberi - Google Bunları Yap Diyor!
-
Herkese Merhabalar ;
2020 için SEO Stratejileri ve ipuçlarını anlattım.
Faydalı olması dileğiyle.
-
Guzel akici anlatmissin, eline saglik.
cayimizdan yudum ala ala :)
-
underzero bunu yazdı
Guzel akici anlatmissin, eline saglik.
cayimizdan yudum ala ala :)
:)
-
teşekkürler, uygun zamanda izleyeceğim
-
bu r10 da satılan seo paketleri ne kadar işe yarıyor? adamlar hep 1. sıraya yükseliyor felan böyle nası oluyor bu iş kolay mı bukadar, 100 150 liralık paketlerle 1. sıraya çıkartıyorlar.
-
DarkFall bunu yazdı
bu r10 da satılan seo paketleri ne kadar işe yarıyor? adamlar hep 1. sıraya yükseliyor felan böyle nası oluyor bu iş kolay mı bukadar, 100 150 liralık paketlerle 1. sıraya çıkartıyorlar.
bikere bulaştım onlara. beni r10 dan banlattılar. hepsi aynı bok. gereksiz.
-
Eline sağlık abi kanalına göz attım güzel içerikler üretmişsin:)
-
EAT olayı pek aklıma yatmadı açıkçası. Bilgi kirliğini önleme amaçlı yapılacak hiçbir şey olmadığı için bir tehdit gibi geldi sadece. Ben atıyorum mitoz bölünme konusunda bir şeyler yazacaksam bunun uzman kişi tarafından yazılıp yazılmadığını nasıl anlayacak google? Videoda jargon dan söz edilmiş ama makul değil. Elbette herhangi biri de konuyla ilgili biraz araştırma yaparak tekbik terimleri anlayabilir, öğrenebilir. Bilgi kirliliğini önlemenin yolu herkesin internette yazmasını önlemek ya da uzmanlığı google tarafından onaylanabilecek bir kimlik,meslek vs tanıtma sistemi kurup "Bu sitedeki yazarların uzmanlığı google tarafından onaylıdır" tarzı ssl gibi bir sertifika vermek. İddia ediyorum mitoz bölünme hakkında bir sayfa yazı yazarım ve uzmanı dahi bunu uzmanı olmayan birinin yazdığını anlayamaz. Makine nasıl anlasın?