2D Bir Resmi 3D"Ye Cevirme (Deneme)
-
Arkadaslar, herkese salamın alykum. Uzun zamandir nete giremiyorum. isim ve okulum nedeniyle internet hayatim neredeyse yok gibi, ustune bir de arsiv HDD'im yandigi icin hayata küstüm :( isteyken bir deneme yaptim ama hepinizin cok etkilenicegine eminim..
Bir bakin, kesinlikle etkileneceksiniz ;)
Not: Wert hocam gitti guselim arsivim :(
http://rapidshare.com/files/152921246/2D_resmi_3D_Yapma__Deneme_.zip.html
-
dostum gayet güzel olmuş.. hangi programla ve nasıl yapıldığını söylersen memnun olurum..
-
After effects ile yapildi sanirim, andrew krammer de buna benzer bir göreysel örnek vardi ;) güzel olmus.
-
Güzel olmuş abi,bu arada hd arşivin için üzüldüm,geçmiş olsun
-
ne olduu laaa üzülme bensana yollarım texture arşivi :S
birde hdd den güçlü bir markaya sahipse sanırım içindeki verilerikurtara biliyorlar sen yine garantisi varsa ver yada yetkili servise felan sor belki kurtarırsın elindekileri
büdüt: güzel olmuş laaaa ama bir kaç yerde dikkatsizliğinden kaynaklanan hata var gibi
-
1905 bunu yazdı:
-----------------------------
dostum gayet güzel olmuş.. hangi programla ve nasıl yapıldığını söylersen memnun olurum..
Cinema 4D R11 kullandim dostum baska hicbir ek program yok.... HDD mi kurtarabilirsem tutorial da yapicam ;) -
wert bunu yazdı:
-----------------------------ne olduu laaa üzülme bensana yollarım texture arşivi :S
birde hdd den güçlü bir markaya sahipse sanırım içindeki verilerikurtara biliyorlar sen yine garantisi varsa ver yada yetkili servise felan sor belki kurtarırsın elindekileri
büdüt: güzel olmuş laaaa ama bir kaç yerde dikkatsizliğinden kaynaklanan hata var gibi
dai HDD "Maxtor" soketin girdigi disk yanmis :( ayni diskten birtane daha bulabilirsem altindaki (devrelerin oldugu) diski degistirip icindekileri kurtarabilirim sanirim....Buarada hata olmasinin nedeni resmin boyutundan kaynaklaniyor... resim nekadar buyukse okadar kaliteli ve hatasiz modeller yapabilirim :)
Mantik basit aslinda, oradaki objeleri teker teker modelleyip resmin ustune bindiriyorum, sonra da compositing tagini kullanarak texture ekliyorum bukadar ;)