2.El İphone Sorunum Var Yardımcı Olabilecek Var Mı?
-
Arkadaşlar iphone 5 telefon var ikinci el elime geçmişti adamın bilgileri silmek için restore attım şu anda açılmıyor telefon adamın id pass. soruyor bende de bu bilgiler mevcut değil nasıl çözebilirim herhangi bir program mevcut mu bu işi yapabileceğim?
-
Fatura yoksa geçmiş olsun telefon sıçmış.
-
adamı tanımıyorum ki adam kendi çapınca silmiş rehberini bilgilerini ama iphone'umu bul açıkmış restore atınca harbi sıçtı nasıl bir güvenliği varmış inanılır gibi değil
-
Whisky bunu yazdı
adamı tanımıyorum ki adam kendi çapınca silmiş rehberini bilgilerini ama iphone'umu bul açıkmış restore atınca harbi sıçtı nasıl bir güvenliği varmış inanılır gibi değil
hocam yani bir tel email vs yokmu adamin teli almak icin adama nasil ulastin
-
Adamı bulup şifreyi öğrenemezsen o telefonu ancak yedek parça olarak değerlendirebilirsin, asla kullanamazsın.
Apple güvenliği böyle birşey.
-
yerinde olsam mezara girse o adamı bulurum hocam :)
-
hocam iphoneda sıfırlama yaptıktan sonra sim kartını takılı olsun. ituneste bi itunes yada apple store hesabı aç kendine.giriş yap ituneste. telefonunu tak biraz bekle aktive ediyo öyle. Bende buna benzer sorunu çözmüştüm o şekil.Seninki tam nasıl bişey bilmiyorum ama. Bir dene bakalım.
-
flickR bunu yazdı
hocam iphoneda sıfırlama yaptıktan sonra sim kartını takılı olsun. ituneste bi itunes yada apple store hesabı aç kendine.giriş yap ituneste. telefonunu tak biraz bekle aktive ediyo öyle. Bende buna benzer sorunu çözmüştüm o şekil.Seninki tam nasıl bişey bilmiyorum ama. Bir dene bakalım.
olmaz
illa adamı bulacak id şifre alıcak