folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 3Dmax Temel Eğitim İngilizce

3Dmax Temel Eğitim İngilizce

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Sir müridimin isteği üzerine

http://whspaylas.blogspot.com/2011/01/3d-max-2011-gorsel-egitim-seti-dev-set.html

burada linkler var

set temel max2011 arayüz ayarlarını ve 3d kavramlarını anlatıyor ama ingilizce...

bir ara ingilizcem yettiği kadar türkçesini yapayım dedim ama sıkıldım...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Var ya çok iyi bişey ama işte şu parça linkler yokmu adamı öldürüyor be hocam sadece senin yayınladığın şeyden bahsetmiyorum bir çok şey ya hotfile'da yada rapid'de :) verecez bi ayar artık eyvallah saol

KNOWLEDGE IS POWER!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Epey modem resetledim ama indi...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------

Sir müridimin isteği üzerine

http://whspaylas.blogspot.com/2011/01/3d-max-2011-gorsel-egitim-seti-dev-set.html

burada linkler var

set temel max2011 arayüz ayarlarını ve 3d kavramlarını anlatıyor ama ingilizce...

bir ara ingilizcem yettiği kadar türkçesini yapayım dedim ama sıkıldım...

adamsın. akşam 4d ile ilgilde baya bi araştırdım sade 548 mb lık bi eğitim var (türkçe dilinde), bide 2gb lık bi olması lazımmış ama linkler ölü hep. ingilizcemin yettiği kadar 3dmax öğrenelim bakalm :) eyvallah

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

Var ya çok iyi bişey ama işte şu parça linkler yokmu adamı öldürüyor be hocam sadece senin yayınladığın şeyden bahsetmiyorum bir çok şey ya hotfile'da yada rapid'de :) verecez bi ayar artık eyvallah saol

Valla haklısın ama geçen bir xpsp3ahci isosu upladaım her halde 10-12 saatimi aldı..

Ama ttnet iyi bir firma tabiy ki çok seviyoruz hergece yatağa girmeden düşünüyoruz...

Toplam Hit: 1025 Toplam Mesaj: 5