3Ds Max 2014 İçin Octane Render Arıyorum Yardımcı Olacak Var Mı?
-
3ds Max 2014 için Octane render arıyorum fakat ofiste bazı sitelere erişimim olmadığı için torrent veya başka bi yerden indiremedim.
eğer elinizde varsa indirme linkini crack ile birlikte paylaşabilir misiniz?
-
Akşamcı tayfa için bi up olsun
-
hocam ben yıllardır max kullanıyorum. ve vray tabiki. sen denemek için mi soruyosun yoksa bildiğin bişey mi var :) önerirmisin.
bu arada bakınıyorum benim indirdiğim sitelere. bulamadım fakat arıyorum
-
Hocam ben hem vray hem mentalray kullanıyorum. Octane render gpu yani ekran kartını kullanarak render alır ve daha hızlı daha kaliteli sonuç verdiği söyleniyor. Ayrıca octane render da izlediğim kadarı ile ışıklar ile render dan sonra oynama yapılabiliyor rengi parlaklığı vs. Gördüğüm kadarıyla daha kaliteli sonuçlar çıkıyor. Bende denemek istiyorum nasılmış diye özellikle ışık kullanımı çok hoşuma gidiyo
-
hocam bulamadım ya.
ben ki rus sitelerinde fink atıp link arayan adam bulamadım valla.
-
İşte hocam bende bulamadım. Baya aradım bi de ofiste hem her dosyayı indiremiyorum tırsıyorum virüs falan yeriz diye hem de her siteye izin vermiyo. Bulursam buradan da paylaşırım
-
Hocam hiç arama yok ben c4d için aradım standalone sürümü bile yok öğrenci sürümü var v1.2 çok eski ve güncel gpu da çalışmıyor v3 de öğrencilere aylık 9 dolar yapacaklar galiba öyle birşey yani sonuç olarak yok hocam yok (not furyball mi ne var ona bak oda hız konusunda iyimis diyorlar)
-
MeggeM bunu yazdı
Hocam hiç arama yok ben c4d için aradım standalone sürümü bile yok öğrenci sürümü var v1.2 çok eski ve güncel gpu da çalışmıyor v3 de öğrencilere aylık 9 dolar yapacaklar galiba öyle birşey yani sonuç olarak yok hocam yok (not furyball mi ne var ona bak oda hız konusunda iyimis diyorlar)
Hocam derslerini falan bulsam pc de iyi olsa bascam parayı alacam da her boku kıran adamlar buna nasıl el atmamışlar anlamadım
-
-
bir ara aramıştım eski versiyonlar için vardı sanırım. ama 2014 için veya üstü için yoktu.
becerebilirsen edu versiyonunu çekebilirsin sanırım.
-
Edu versiyonunu nasıl çekebiliriz ki? Farkları nedir acaba