49W
-
Selam,
49w isminde bir youtube kanali var, arkadaslar ile bir bagim yok ancak yayinciliklarini begeniyorum.
Her cuma aksam saatlerinde dunya haberlerini konustuklari bir canli yayinlari var ayrica belli basli konularda eski tip habercilik tarzinda dosyalarda yapiyorlar.
Institut d’études politiques mezunu kanal sahipleri,youtube turkiyedeki nadir duzgun kanallardan.
3-5 derin devlet, turkiye tarihi kitabi okuyup kanal acan tiplerden degiller.
tavsiyedir.
-
Edit : Benide içine çekti kanal daha ilk videodan. Takibe aldım kanalı. Eyvallah.
https://www.youtube.com/watch?v=ZiJDZSJSCAc
hypnot1c tarafından 17/Haz/24 21:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Antikky bunu yazdı
Selam,
49w isminde bir youtube kanali var, arkadaslar ile bir bagim yok ancak yayinciliklarini begeniyorum.
Her cuma aksam saatlerinde dunya haberlerini konustuklari bir canli yayinlari var ayrica belli basli konularda eski tip habercilik tarzinda dosyalarda yapiyorlar.
Institut d’études politiques mezunu kanal sahipleri,youtube turkiyedeki nadir duzgun kanallardan.
3-5 derin devlet, turkiye tarihi kitabi okuyup kanal acan tiplerden degiller.
tavsiyedir.
Link başka kanala yönlendiriyor hocam
-
Holyone sik gibi kod yazdigi icin, @ sebebiyle patliyor sanirim.
Copy/Paste yapin gideceksiniz.
Kanalin adi 49w zaten:D
-
-
Aynen ilk videodan beni de yakaladı.
Bu ülkeyi yönetenler var olduğu sürece doğruyu gerçeği ne kadar bikersek bilelim hiç bir şey değişmeyecek. 2028 yeni bir kriz, IMF borçlanmaları sonra bir süre düzlük sonrasında 2032 yeni bir kriz. Böyle devam eder bu cycle..
-
Yakın bi zamanda keşfetmiştim bende. Kaliteli evet.
-
Konuyla alakasız ama telefondan baktığımda editlediğim post yarım görülüyor. Masaüstünden girince farklı. Link ekleme hep bir sıkıntı çıkarıyor anlaşılan.