49W

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Selam,

49w isminde bir youtube kanali var, arkadaslar ile bir bagim yok ancak yayinciliklarini begeniyorum.

Her cuma aksam saatlerinde dunya haberlerini konustuklari bir canli yayinlari var ayrica belli basli konularda eski tip habercilik tarzinda dosyalarda yapiyorlar.

Institut d’études politiques mezunu kanal sahipleri,youtube turkiyedeki nadir duzgun kanallardan.

3-5 derin devlet, turkiye tarihi kitabi okuyup kanal acan tiplerden degiller.

tavsiyedir.

https://www.youtube.com/@49w

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Merak ettim linke tıkladım ama konuda ki yazılanlarla alakası olmayan bir kanala yönlendiriyor. Steamde bulunan resonite oyunuyla ilgili bir sürü video var o kadar. Zaman aldı farklı linki olduğunu.

Edit : Benide içine çekti kanal daha ilk videodan. Takibe aldım kanalı. Eyvallah.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiJDZSJSCAc

hypnot1c tarafından 17/Haz/24 21:09 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Selam,

49w isminde bir youtube kanali var, arkadaslar ile bir bagim yok ancak yayinciliklarini begeniyorum.

Her cuma aksam saatlerinde dunya haberlerini konustuklari bir canli yayinlari var ayrica belli basli konularda eski tip habercilik tarzinda dosyalarda yapiyorlar.

Institut d’études politiques mezunu kanal sahipleri,youtube turkiyedeki nadir duzgun kanallardan.

3-5 derin devlet, turkiye tarihi kitabi okuyup kanal acan tiplerden degiller.

tavsiyedir.

https://www.youtube.com/@49w

Link başka kanala yönlendiriyor hocam 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Holyone sik gibi kod yazdigi icin, @ sebebiyle patliyor sanirim.

Copy/Paste yapin gideceksiniz.

Kanalin adi 49w zaten:D 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

alın link 

https://shorturl.at/MXKxV

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Aynen ilk videodan beni de yakaladı. 

Bu ülkeyi yönetenler var olduğu sürece doğruyu gerçeği ne kadar bikersek bilelim hiç bir şey değişmeyecek. 2028 yeni bir kriz, IMF borçlanmaları sonra bir süre düzlük sonrasında 2032 yeni bir kriz. Böyle devam eder bu cycle..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Yakın bi zamanda keşfetmiştim bende. Kaliteli evet.

tabi lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Konuyla alakasız ama telefondan baktığımda editlediğim post yarım görülüyor. Masaüstünden girince farklı. Link ekleme hep bir sıkıntı çıkarıyor anlaşılan.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1205 Toplam Mesaj: 8
49w