4G - 4.5G - LTE Görmeyen LG Marka Telefonlar İçin Çözüm
-
Özelden soranlar oldu Google'da arayanlar olur diye paylaşmak istedim.
Dosyamız bu : https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZzcyQZGxysWzlMBHhhFhyCuDwj655dXyxX
Bunu kuruyoruz ve mobil ağlar kısmına girdiğimizde LTE seçeneğinin gelmiş olduğunu görüyoruz.
-
Her LG telefona olur mu yoksa belirli modeller için mi geçerli ?
-
g2 kullanıyorum lte seçip 4g geldi fakat bu seferde mobil bağlantıdan facebook ,outlook ve twitter hesaplarına giremiyorum sayfayı açmıyor.facebookta ana ekran geliyor fakat güncelleyemiyorum sayfayı en son gün kaldığı yerde twitter da aynı şekilde.outlook ta mail geliyor ama atamıyorum.wifi den bağlanıp kullanabiliyorum ama 3 hesabıda düzgün şekilde.bunu nerden düzeltebilirim.bi ara tarih marih yanlış diye bir uyarı geldi ama tarih ve saat doğru yani
-
ya ben de kullanamıyorum şu zıkkımı, mecbur imei attım ama 3g li bi telefondu o yüzden imei değişene kadar aktive edemezsin dediler TİM de napabilirim?
-
G4 de gozukmuyordu guncellemede cikmiyordu. Formatladiktan sonra guncelleme cikti guncelledim ve lte de gozuktu bilginize
-
-
çizik
-
-
tosun bunu yazdı
Yurtdışından aldıysan bazı iPhone 5 ve 5S'ler Türkiye'deki 4G frekanslarını desteklemiyor.
-----------------------
LG telefonların tamamında Türk Telekom 4G ile uyumsuzluk sorunu var. Çekiyor gösteriyor ama bazen bağlanmıyor.
-
Yurt dışı değil telefon genpa. Aktifleştirme işlemi de yaptım.Çorludayım çekmemesi anormal durum değil mi