7-10 Gün İçerisinde İngiltereden Gelecek Varmı
-
Merhaba mürid(e)ler
İngiltereden bir sipariş vereceğim. Bu ürünü yanında 7-10 gün içerisinde getirebilecek kimse var mı acaba?
Not: Ürün https://www.naturesupplies.co.uk/d-mannose.html bu linkteki ürünün tozunu sipariş vereceğim.
Mod : Konu kategorilerine lutfen dikkat edelim..
-
Bu ne işe yarıyor .
-
samaccc bunu yazdı
Bu ne işe yarıyor .
Bende merak ettim valla
-
Linkte yazdigina göre takviye dogal seker. Tablet veya toz sekilde.
Glikoz yerine sanirim. " Basit seker " yazmislar ama ne anlamı var anlamadım.
MS hastalari, bebekler, yaslilar... Herkes kullaniyormuş. Tam okuyamadim o siteyi açınca telefonum donuyor.
-
Vücutta depolanmayan bi seker türü. Idrarla atiyosun. Aldoz sekeri ya da D-Mannoz da denir. Temel olarak idrar yollari iltihaplanmasinda, böbrek rahatsizligi, prostat gibi hastaliklarda siklikla kullaniliyo.
-
E-colinin sevep olduğu idrar yoku enfeksiyonu için bulunmaz hint kumaşı. Ben bu sebeple alacağım
-
Valla eğer varsa yurtdışından gelecek biri bize de ortopedi doktorunun tavsiyesi olan bir ilaç lazım.
-
Iyide baktim Turkiye'ye shipping var gozukuyor. Ne gerek var ki Ingiltere'den gelen birine ?
-
-
balbazar bunu yazdı
Iyide baktim Turkiye'ye shipping var gozukuyor. Ne gerek var ki Ingiltere'den gelen birine ?
edit : 7-10 ibaresini atlamisim k.bakmayin :d
Hocam Türkiyeye shipping var biliyorum ancak takip numaralı gönderimleri yok. Hatta o da var görünüyor ödeme sayfasına geldiğinde tekrar basic e dönüyor. O tarz takip numarası olmayan paketlerin %90 ı ulaşmıyor malesef. Bir yerlerde hiç olup gidiyor. En sonunda kendim gidip alacağım o derece.
Not: Aslında orada yaşayan arkadaşlarda yardımcı olabilir. Ben paketi orada yaşayan birine göndertirim. Oradan bana takip numaralı şekilde birisi gönderebilirse çok iyi olur.