%80 Ve Üzerinde Gerçek Tasarruf - Türk Malı!
-
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle söyleyeyim kendi çalıştığım firmanın tanıtımını yada reklamını yapmak değil amacım.Bende kaldığımız evde bu ürünleri kullanıyorum ve gerçekden memnunum.Gerçekden mükemmel bi ışık veriyor.
Bu bakımdan aydınlatmaya çok ihtiyac duyacak kişilerin işine yarayacağını çok iyi bildiğim için burada paylaşmak istedim.
Örneğin bi örnek;
50W yerine 7W elektrik harcayın
75W yerine 11W elektrik harcayın
225W yerine 35W elektrik harcayın
Diyeceksiniz lan acaba doğru mu ?
Ürünlere bağlantılarını koydum,bi bakın gerçekden özelliklerini kendiniz görün.
Peki bana ve ülkeye faydası ne ?
İlk başta bu krizde öncelik tasarruf arkadaşlar, bu sebeple tasarruflu ürünler günümüzde daha çok ön plana çıkıyor.
50 Watt cayır cayır yanan bi ampul yerine, 7 watt ile çalışan ve üstelik daha çok ışık veren bi ürünün sizce size ne gibi vir faydası olur? Ne faydası olmaz ki ?
İlle alın kullanın demiyorum.Ben sadece bu kriz zamanında keriz gibi fazlasını ödemeyin istiyorum.Zira ülkemizde zam üstüne zam yapılıyor.Sikile sikile bi hale geldik,bari korunalım :)
Not: Reklam yapıyosun diye bi kişi çıkarsa silinsin konum yöneticilerden ricamdır. -
güzelmiş gerçekten, bayağı bereketli duruyor =))
sudakiayakizim.com da bir göz atın, amaç tasarruf ne de olsa =))
-
1516 çıktı benim ayak izim :D Ortalamanın az altında Türkiye ye göre.
Tasarruf şart arkadaşlar harbi harbi bok ediyoruz dünyayı!!! -
bizim belediye 2 yıldır evleri "kapı kapı" dolaşıp kağıt atıklar için özel poşetler dağıtıyor ve her cuma gelip topluyor...
bu da güzel bir çalışma gerçekten...
bu arada hoca senin konununda içine ettim, konuyu tasarrufa kaydırdım kusura bakma =))
ama herşey daha güzel bir dünya için :|
-
yok amaç zaten tasarruf kardeş, iyi ettin.
Bizim ordada öyle, her hafta gelip toplanır atıklar.
Keşke bu yurt geneline taşınsa.
Size ufak bi örnek vereyim ; 1 gr civa 1.500.000 metre küp suyu kirletiyor. olaya bak amk! -
iş güç e açsaydın hoca :) biliyoz kendi firmanız
pazarda satılanlardan var 1 kere yak söndür bu işte en iyi tabiki philps
-
Alper bidaha benim konuma yorum yapma.
İlk olduğu için bunu senden rica ediyorum,benim konuma yorum yapma!
Varsa şikayetin bildir ama yazma yorum! -
E-ticaret sitesi açılcaktı bunun ne oldu ortak ?
Kaç guruş bunnar :)
-
kardeşim sadece bankadan onay bekliyor herşey tamam :)
Süper bi sistem yapıldı gerçekden. Açılınca sana gönderirim adresi :)
Fiyatlar değişiyor ama pahalı ürünler haliyle normaline göre.Mesela bizim burda Karaköydeki elektrikçilere git 3-4 liraya bizim markanın taklitlerini alırsın ama gerçeği 5-6 dolardan başlar. 5 yıl kullan sorunsuz :)
Neyse bu reklam oldu :D :D
-
Hocam eminmisin 5 ...6 yıl kullanıldığına ben yıllardır philips alırım böyle az temiz enerji ampullerinden ama üzerinde bilmem kaç saat yazıyo en fazla 6 . 7 ay dayanıyo ve ben buna sinir oluyorum ampulün tanesi 6 lira falan tasarruf yapalım derken çok zararı oluyor cidden.
Toplam Hit: 1828 Toplam Mesaj: 10