folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder D-Smart Modeme Android İle Bağlanıyorum Google Play Market Açılmıyor

D-Smart Modeme Android İle Bağlanıyorum Google Play Market Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar mobil veri ile yada başka bir telefonun wifi ağına bağlanınca markete giriyor ama evdeki D-Smart modeme bağlanınca internete filan herşeye giriyor fakat Play Marketi açmıyor. Başka telefonlarda da aynı sorun yaşanıyormuş sanırım. Bu sorunu bilen yada anlayan varmı bu işten.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar SORUNU ÇÖZDÜM.

Modem arayüzünde Ağ Ayarlarından MTU değerini değiştirdim. 1492 olan MTU değerini 1450 yaptım, hem netim gerçek hızına ulaştı hemde Gmail Facebook Market uygulamalarında bağlantı zaman aşımı problemi çözüldü.

Kimse anlamadı mı acaba sorunu. 

* Modemin güvenlik duvarını kaldırdım olmadı

* Modemi değiştirdim olmadı

* Modemi başka yerde denedim sorun yok

* Telefonu 8-10 yerde denedim sorun yok

* Google Play Store u güncelledim olmadı

* Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı

* Telefona Hard Format attım olmadı

* Evde başka telefonlar denedim onlar da da açılmıyor.

* Bağlantı da kopma yavaşlama gibi sorunlar da yok.

* Modemin Dns ayarlarını değiştirip google un dns adresilerini denedik olmadı.

* Her türlü siteye giriyor facebook gmail twitter samsung market vb programlar sorunsuz çalışıyor.

* Google Play Store açılırken bağlantı zaman aşımına uğradı. hatası alıyorum.

Ulaşabildigim tek sorun eve gelen net 8 Mbps fakat kutudan sonraki hatta bir problem var hız 6 Mbps ye düşüyor. Bu problemin dışında başka hiç bir soruna ulaşamadım. Denemediğim yöntem aramadığım servis kalmadı kafayı yiyeceğim o olacak en sonunda.

mfatihbodur tarafından 06/Ağu/13 13:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Anlayan kimse yok mu hocalar. Modemi değiştirdim sıfır modem taktım yine açılmıyor. Güvenlik duvarını kaldırdım yine olmadı. Başka telden deniyorum o da açmıyor ama başka modemlerde kendi telefonum sorunsuz çalışıyor. Hattım da bir problem varmış o yüzden 8 Mbit hızım 6 Mbit olarak geliyor. Marketin açılmaması da bu hattan kaynaklanıyor olabilir mi ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hicbi fikrim yok ama merak ettim.cizik

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar 2. mesajı güncelliyorum sorunu ve denediğim yöntemleri oraya yazıyorum anlayan bilen yok mu. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hocalar 2. mesajı güncelliyorum sorunu ve denediğim yöntemleri oraya yazıyorum anlayan bilen yok mu. 

akıllı telefonuna hard format attıktan sonra program güncelle yaptınmı  bende aynı sorunu facebookta yaşamıştım versiyon güncelleyince düzeldi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

güncelleme yok ki. yazılım güncel. rootlamak da istemiyorum. Bide sorun telde değil gibi. hiç bir telefon bu hatta bağlanamıyor

mfatihbodur tarafından 23/Tem/13 06:05 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

güncelleme yok ki. yazılım güncel. rootlamak da istemiyorum. Bide sorun telde değil gibi. hiç bir telefon bu hatta bağlanamıyor

belki yardımı olur kardeşim bi bak istersen >>> http://blog.selcukoksuz.com/android-google-oturum-acma-problemi.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bendede dsmart var sanırım ben bağlanıyom

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Ttnet olsa eve sergis gliyor. Bunlarda o da yok

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    rewolt84 bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

belki yardımı olur kardeşim bi bak istersen >>> http://blog.selcukoksuz.com/android-google-oturum-acma-problemi.html

Yok hocam ne d-smart ne samsung hiç biri bişe yapamıyor. Google'ın Türkiye de Play Store için destek yada müşteri hizmetleri gibi ulaşabileceğim bi birimi var mı.

Toplam Hit: 3946 Toplam Mesaj: 16