Öğrenci Adamız(Maddi Manevi Kalkınma Planları İçerir.)
-
Merhaba müritler,malum öğrencilik ve yetiştirme çabası ki bu çaba şimdi benim için çok çok önemli olmaya başladı... İstanbul'da üni olunca otomatikman oraya gidiş ve yurt olayı olacak... Onun için aileme fazla yük olmadan kendi paramı kazanmak için Google Adsense ve ReklamStore olaylarına girmek istiyorum. Bunları bilen veya bilgi sahibi olanları tanıyanlar varsa ve bana yardım ederlerse şimdiden çok çok memnun olurum sağolun. Blogspot.com veya wordpress'e reklam almayi düşünüyorum.
-
Genellikle kimse gelip sana şöyle şöyle diye anlatmaz hocum.
Gir bu sitelere başla bi ucundan okumaya, kafanda birşeyler şekillenir zaten iyice araştırırsan.
-
Adsense devri bitti hocam. Yok öyle para kazanmalar falan. Verdiğin emeğin aynısını yutup için harca daha çok kazanırsın emin ol. Eğer ki ingilizcen süperse iş değişir. Güzel güzel makale falan yazarsın site açarsın ama yine çok emek ister. Sitelerden para kazanma devri azalıyor. Daha çok mobil platformlar para getirir. Uygulama yapıp reklam yayınlamak veya face sayfasından bir sitenin reklamını yapıp mobil trafik çektirmek. Face dediysem illa face olmak zorunda değil, herhangi bir yolla adamlara mobil trafik sağla yetiyor. Seo artınca adwords kullanıcısı azaldı, bu azalmada adsense reklamlarını vurdu. Reklam gelirlerinde ciddi düşüş alan yüksek trafikli siteler var r10 inceleyebilirsin bu konuda. Adsense almak için acele etmemen lazım 2 ay siteni oturtman lazım. Ama yutup öyle değil. Partnerlik vs işi de var forumu biraz kurcala hocam ytpara vardı bide orayı kurcala.
-
Para kazanacağını sanmıyorum üstüne bir de asosyal olacaksın muhtemelen
-
mataramasuko bunu yazdı
Para kazanacağını sanmıyorum üstüne bir de asosyal olacaksın muhtemelen
+1
Asosyal biri değilsen internetten para kazanmanin anlamı yok parttime iş daha çok kazanç getirir. Ha bir de free sitelerden adult sitesi açma meselesi var site başına 40 dolar getirir. Ancak kendi vicdanın bilir
-
ulan öğrencinin adası mı olur diyecektim bende :))
-
=) tek siteden ayda 20.000 kaldıranı biliorum, sitede de 30 sn durmazsınız. ama kolay iş de değil trendleri takip etmek deli gibi orjinal döküman girmek gerekiyor. ve tabi üstüne fazla içerik olmayan keywordleri secmek.
Hiç r10 falan okuma hoca, gerçekten internette bulamadığın bişey varsa (zor kısmı bu) git sabah akşam makale yaz hakkında. -
İngilizce varsa şu siteye:http://www.fiverr.com/ bi bak hocam.
-
adsense olayında geçen bir çakallık yaptık şimdilik tuttu gözüküyor ama kesin ay sonu ödeme tarihinde google banlar daha öncede başıma gelmişti eğer banlamazsa haber veririm sana ama ucundan programlama öğren tabi http://i.hizliresim.com/bQrp7m.png
-
HolyOne bunu yazdı
=) tek siteden ayda 20.000 kaldıranı biliorum, sitede de 30 sn durmazsınız. ama kolay iş de değil trendleri takip etmek deli gibi orjinal döküman girmek gerekiyor. ve tabi üstüne fazla içerik olmayan keywordleri secmek.
Hiç r10 falan okuma hoca, gerçekten internette bulamadığın bişey varsa (zor kısmı bu) git sabah akşam makale yaz hakkında.o siteyi yazarmısın merak ettim neymişde 30 saniye durulmadan 20 milyar.
benimde bloğum var yıllardır 40 tl birikmiş geçenlerde 41 oldu evde parti verdik :)))
ve son yazdığının cümleye sonuna kadar katılıyorum. bir iki şey buldum deneyeceğim bakalım.
-
HolyOne bunu yazdı
Hiç r10 falan okuma hoca, gerçekten internette bulamadığın bişey varsa (zor kısmı bu) git sabah akşam makale yaz hakkında.aynen neymıs bu boyle