folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğrenci Adamız(Maddi Manevi Kalkınma Planları İçerir.)

Öğrenci Adamız(Maddi Manevi Kalkınma Planları İçerir.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Merhaba müritler,malum öğrencilik ve yetiştirme çabası ki bu çaba şimdi benim için çok çok önemli olmaya başladı... İstanbul'da üni olunca otomatikman oraya gidiş ve yurt olayı olacak... Onun için aileme fazla yük olmadan kendi paramı kazanmak için Google Adsense ve ReklamStore olaylarına girmek istiyorum. Bunları bilen veya bilgi sahibi olanları tanıyanlar varsa ve bana yardım ederlerse şimdiden çok çok memnun olurum sağolun. Blogspot.com veya wordpress'e reklam almayi düşünüyorum.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Genellikle kimse gelip sana şöyle şöyle diye anlatmaz hocum.

Gir bu sitelere başla bi ucundan okumaya, kafanda birşeyler şekillenir zaten iyice araştırırsan.

http://r10.net

http://blackhatworld.com

http://codeschool.com

Jilet_Boris tarafından 09/Ağu/14 02:44 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Adsense devri bitti hocam. Yok öyle para kazanmalar falan. Verdiğin emeğin aynısını yutup için harca daha çok kazanırsın emin ol. Eğer ki ingilizcen süperse iş değişir. Güzel güzel makale falan yazarsın site açarsın ama yine çok emek ister. Sitelerden para kazanma devri azalıyor. Daha çok mobil platformlar para getirir. Uygulama yapıp reklam yayınlamak veya face sayfasından bir sitenin reklamını yapıp mobil trafik çektirmek. Face dediysem illa face olmak zorunda değil, herhangi bir yolla adamlara mobil trafik sağla yetiyor. Seo artınca adwords kullanıcısı azaldı, bu azalmada adsense reklamlarını vurdu. Reklam gelirlerinde ciddi düşüş alan yüksek trafikli siteler var r10 inceleyebilirsin bu konuda. Adsense almak için acele etmemen lazım 2 ay siteni oturtman lazım. Ama yutup öyle değil. Partnerlik vs işi de var forumu biraz kurcala hocam ytpara vardı bide orayı kurcala.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Para kazanacağını sanmıyorum üstüne bir de asosyal olacaksın muhtemelen 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    mataramasuko bunu yazdı

Para kazanacağını sanmıyorum üstüne bir de asosyal olacaksın muhtemelen 

+1

Asosyal biri değilsen internetten para kazanmanin anlamı yok parttime iş daha çok kazanç getirir. Ha bir de free sitelerden adult sitesi açma meselesi var site başına 40 dolar getirir. Ancak kendi vicdanın bilir 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

ulan öğrencinin adası mı olur diyecektim bende :))

ZzZzZzZ...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

=) tek siteden ayda 20.000 kaldıranı biliorum, sitede de 30 sn durmazsınız. ama kolay iş de değil trendleri takip etmek deli gibi orjinal döküman girmek gerekiyor. ve tabi üstüne fazla içerik olmayan keywordleri secmek.
    Hiç r10 falan okuma hoca, gerçekten internette bulamadığın bişey varsa (zor kısmı bu) git sabah akşam makale yaz hakkında.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

İngilizce varsa şu siteye:http://www.fiverr.com/ bi bak hocam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

adsense olayında geçen bir çakallık yaptık şimdilik tuttu gözüküyor ama kesin ay sonu ödeme tarihinde google banlar daha öncede başıma gelmişti eğer banlamazsa haber veririm sana ama ucundan programlama öğren tabi http://i.hizliresim.com/bQrp7m.png

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    HolyOne bunu yazdı

=) tek siteden ayda 20.000 kaldıranı biliorum, sitede de 30 sn durmazsınız. ama kolay iş de değil trendleri takip etmek deli gibi orjinal döküman girmek gerekiyor. ve tabi üstüne fazla içerik olmayan keywordleri secmek.
    Hiç r10 falan okuma hoca, gerçekten internette bulamadığın bişey varsa (zor kısmı bu) git sabah akşam makale yaz hakkında.

o siteyi yazarmısın merak ettim neymişde 30 saniye durulmadan 20 milyar.

benimde bloğum var  yıllardır 40 tl birikmiş geçenlerde 41 oldu evde parti verdik :)))

ve son yazdığının cümleye sonuna kadar katılıyorum. bir iki şey buldum deneyeceğim bakalım.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

aynen neymıs bu boyle

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 3437 Toplam Mesaj: 17